[]

meme esteteği hk. bilgi rica ediyorum

his kaç ay sonra geliyor?
izler kalıyor mu?
çok mu yapay duruyor?
iyileşme süreci nedir?
çok değil, 1 beden büyüsün istiyorum
önerebileceğiniz biri var mı?

 
Cevap degil ama, yapma bence. Kucuk meme de guzeldir, seveni vardir. Yapay durur. Sen de demissin cok degil 1 beden diye. 1 beden icin deger mi tekrar dusun.


  • veritaslibertas  (10.05.17 14:50:05) 
Ya yapay duruyor falan diyenlere inanma çoğu modelin memeleri silikon herkes dibi düşerek bakıyor :d his, iz vs bir fikrim yok.


  • pastörizesüt  (10.05.17 15:22:46) 
1 bedense biraz kilo mu alsaniz ya :D
Azcik kilo alinca vurur o memeye.

  • kuehles blondes  (10.05.17 15:53:54) 
ameliyat düzgün yapıldıysa his kaybının uzun süreli olmaması gerek diye biliyorum.
İzlerin geçme derecesi sizin teninize bağlı. Benim bir tanıdığım ilk yaptırdığında bayağı büyük izler uzunca bir süre kaldı tam göğüs altına denk gelen alanda. Sonra geçti ama neredeyse tamamen denecek gibi.
bir mikrop kapma vs durumu olmazsa ilk gün her koşulda "allah benim belamı versin, niye yaptırdım" diye bir acı, ağrı oluyor. Sonra kademeli olarak azalıyor. Direnlerin takılı olduğu süre boyunca tabii ki rahatsızlık var.
Masajı muhakkak ama muhakkak yapmanız gerekiyor. Aksi halde, biraz diri, içi sert gibi kalıyor.

Bunların hiçbiri benim tecrübem değil, başkalarından duyduklarım. Ben de iyi bir doktor arıyorum. Ayşegül Sivri'yi tavsiye ediyorlar ama ben pek memnun olmadım görüşmemizden, başka bir cevapta anlatmıştım. Ayrıca yaptıran herkes, üstünden biraz zaman geçince "keşke daha büyük yaptırsaydım" dediklerini söylüyorlar. Ayrıca konuştuğum hiç kimse -göğüslerini anormal büyük yaptıranlar dışında- hata ettim demiyor, herkes çok memnun.
  • sopiro  (10.05.17 16:31:13) 
ablam yaptırmıştı, görüntüsü çok güzel ve doğal duruyor. iz kalmıyor gibi hatırlıyorum.his kaçıncı ayda geliyor hatırlamıyorum.
ameliyatı ayşegül sivri'ye yaptırmıştı, çok memnundu.
ama bence biraz sert gibi dokununca.
  • sedat peker in yegeni  (10.05.17 16:35:31) 
Konuyla alakasızım ama göğüs bölgesinin keloid oluşumuna daha meyilli olduğunu aklında bulundur. Daha önce yara ya da sivilce izlerin keloide dönüştüyse, burada risk daha fazla.

(bkz: keloid)
  • arnold schwarzeneger  (10.05.17 16:38:43) 
meme dediğin küçük büyük orjinal olacak tahta değilsen dokunma derim.
meme mi sıkıyorsun portakal mı belli değil.

illa da şişircem diyorsan.

SONER TATLIDEDE
  • jamswety  (10.05.17 17:28:15) 
Hani bekar olsan neyse bir nebze anlayabilirim ama evlisin yahu :) Eşin seni öyle kabul etmiş, öyle sevmiş... Ayrıca çocuk doğurduktan sonra, yaşın da ilerledikçe istemesen de büyüyecekler :) Şu anda en iyi çözüm haftalık spor saatlerini azaltman ve dengeli beslenerek doğal yollarla hacim kazanmalarını sağlamak.

Şu haberin biraz caydırıcı etkisi olur umarım ;)

www.internethaber.com
  • iwasbornonamountainside  (10.05.17 17:43:22 ~ 17:43:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.