[]

yeni girilen işten ayrılmak için iş aramak nasıl oluyor?

merhaba. yeni bir işe girmiştim 2 ay önce. ben buradan ayrılmak istiyorum. nasıl izin alıp da iş görüşmesine gitme fırsatım olabilir ki ya da nasıl oluyor bu işler?

küçük bir ofis ve şirketin sahibiyle anlaşamıyoruz. aslında bu başından beri belliydi de arkadaşım var bir tane orda aynı zamanda şirketin ortaklarından. neyse onunla idare ederiz diye düşündüm ama olmayacak. ayrıca odada bi tane de aşırı deşerecede uyuz bi tip var. iş görüşmesi yapsam böyle de anlatılmaz ne demek lazım? arkadaşınla konuş, sahibiyle konuş filan gibi önerilerle gelmeyin lütfen.

not: yazılımcıyım.

 
rapor al


  • gozu acik sevisen yahudi  (08.05.17 21:17:59) 
Yazılım şirketleri genelde skype üzerinden görüşme yapabiliyorlar. Ya da akşam 7'ye görüşme ayarlayıp 1 saat sizi bekliyorlar. İlla mesai saatleri içerisinde olacaksa da sabah saatlerini isteyip uyuyakalmisim aksam kalır telafi ederim vb. bahanelerle geçiştirebilirsiniz.


  • gsgsgsgsgsgsgsgs  (08.05.17 21:24:54) 
Yüksek lisans mülakatım var de :D hastayım, bi yakınımı hastaneye götürmem gerekiyor gibi bahaneler de iş görür.


  • ekaterina  (08.05.17 21:28:23) 
Böyle duyurulara da hastayım harbiden. çok dar bi soru sorup şunla gelmeyin sakın bana bunu demeyin diye trip atıyorsunuz birde (:

Eğer adamalrala konuşamayacak kadar kötüysen yapacağın tek birşey var kardeşim. Açıklıyorum:

İstifa e-de-cek-sin ! ondan sonra da günde 2 saat iş arama iznin var yasal olarak. internetten başvuracak sonra da görüşmelere gideceksin. bi gün gitmiym öbür gün 4 saat olsun filan diyip anlaşacaksın. zaten yokuş yaparlarsa senden verim alamazlar en kötü hemen yolları ayırırsınız. korkmayın şu adamlardan ya oda senin gibi bi insan sadece parası var.
  • fyodor dostoyevski  (08.05.17 23:16:56 ~ 23:17:11) 
şu an 3. ayın ilk günlerinde, yani deneme süresi dediğimiz periyotta olduğum için istifa ettiğim takdirde öyle bir hakkım yok anında bırakmış olurum. ki bu ayın sonunda onlardan da beni çıkarmak gibi bi hareket görürsem şaşırmam diğer yandan. böyle bi durum olmasa istifa etmeyi deneyebilirdim.

konuşmak hiçbir şeyi çözmeyecek hatta daha da gerecektir. bu trip atmak değildi sadece bunun bi çözüm olmayacağından %99 emin olduğum için böyle yazdım.
  • tepedeki psychedelic adam  (08.05.17 23:57:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.