(12)
2 günde tez önerisi yazılır mı?
Konu belli, sadece kavramsal kısım yazılacak. 30 sayfa altı üstü. Çok mu hayalperestim acaba? Lütfen dalga geçmeyin :)
Konu belli, sadece kavramsal kısım yazılacak. 30 sayfa altı üstü. Çok mu hayalperestim acaba?
Lütfen dalga geçmeyin :)
0
Çerçeven belliyse, kaynaklar elinin altındaysa, motivasyonun tamsa, yazılır neden olmasın.
0
manuel mandalina
(
08.05.17)
30 sayfa sallamasyon yazılır. Çok özenli ve güzel bi çalışma hayal ediyosan unut.
0
@manuel mandalina işte bunu duymaya ihtiyacım vardı :)
0
@ekaterina tez önerisi biraz sallamasyon olsa bişey olur mu ki? Tezi yazarken daha titiz ve özenli davranırım.
0
Olur bence cok cok beğenmezler lol :D
0
Ben kavramsal kismi 4 saatte falan yazdim ama 30 sayfa değildi.
0
passive aggressive
(
08.05.17)
motivasyonuna bağlı, 2 gece çalışmayla 2 aydan fazla çalışma çıkarmışlığım vardır :) yapılır, zor ama sabır gerektiriyor vazgeçmeden devam et.
not: en son bikaç sefer okumayı unutma, bittiğinde okurken ne mal yazmışım oha bunu ben mi yazmışım dediğim yerler de oldu vaay iyi yazmışım dediğim yerler de :)
son not: ayrıntı grafik tablo vs yapacaksan zaman gerektiren ince ayrıntıları sonraya bırak onları daha sonra çerez niyetine yaparsın (tez yazmaktan nasıl kaçılır giriş 101) asıl konudan sapmadan yazmaya devam ;)
0
part time pollyanna
(
08.05.17)
otuz sayfa tez önerisi nedir? hangi dangalak böyle bir şart koşuyor?
0
mutlusismankedi2015
(
08.05.17)
Yazılır da o iki gün yaşayacağım sıkıntı yüzünden yazmazdım.
0
30 sayfa çok fazla değil mi gerçekten? Danışmanım bana tez önerisi örneği göndermişti. Orada 30 sayfaydı. Normali nedir ki bunun?
0
"en az otuz sayfa yazacaksın" diyorsa danışmanın, bence başka danışman bul kendine. çünkü bu işin sonunda çok dandik bir tez yazacak olma ihtimalin yüksek.
0