[]

Eski sevgiliyle nasıl arkadaş kalınıyor?

Ya ben arkadaş kalmayı bırakın -zaten topu topu 4 eski sevgilim var- hiç biriyle selamlaşmıyorum bile. Yolda görsem kafamı çeviriyorum. 1-2 denk geldik. Görmezden geliyorum yani onlar da öyle. Kötü de ayrılmadık sonradan mı oluyor ne oluyor? Siz nasıl eski sevgililerinizle arkadaş kalıp güzel güzel geçiniyorsunuz arkadaşlar?




 
kötü ayrılmamışsan sıkı dost kalmasan da arkadaş kalınır. niye olmasın?
yani görüşülmez belki ama arada hatır sorulur, denk geldi mi selam verilir.
kendiliğinden böyle olur.
  • filteria  (06.05.17 13:51:06) 
niye kafanı çeviriyosun ki kötü ayrılmadıysan? bana abartı geldi. benim oturup bişeyler içtiğim, arada mesajlaştığım eski sevgililer var. bu arkadaş kalmak mı bilemiyorum ama senin gibi değil yani durum.


  • elorelia  (06.05.17 13:55:55) 
Eski sevgiliyle arkadas kalma zirvaligina inanmiyorum..bi kere denedim arada halimizi hatrimizi soruyoduk telefonda, bigunde disarda denk geldik oturduk biseyler ictik..sonra aramalar sormalar sıklastı..sonrasi da malum ben seni unutamadimlar..iki taraftan birinin mutlaka az da olsa duygulari bitmemis oluyor..bu durumda gorusmek ne kadar saglikli?ayrica taraflardan biri sevgili yapmissa hele arkadasca goruselim muhabbeti mumkun bile olmaz.


  • astrid  (06.05.17 13:59:58) 
boşver. ben denedim çok. olay bir yerde illaki flörtleşmeye dönüyor tekrardan. sen öyle düşünmüyorsun belki ama, mesela ilişkiniz sadece selamlaşma olarak kalsa bunu taraflardan biri açık kapı olarak görüp bir mesaj atayım, bir arayıp sorayım, e hadi bir kere görüşelim ne olacak şeklinde devam edebiliyor/ediyor. illaki oluyor bu. boşluk dönemlerinde özellikle. sonra aramalar sıklaşır görüşmeler artar. kendinizi sevişirken bulursunuz. olmuyor yani. he yapabilen arkadaş kalabilen yok mudur, vardır. çok çok küçük bir ihtimal. ama mutlaka akıllarından geçiyordur yine de bunlar. aksini iddia eden yalan söyler. eskiden sevişip öpüştüğün insana salt arkadaş gözüyle asla bakamazsın.


  • veritaslibertas  (06.05.17 14:09:56) 
Demek ki normal insansın. Miden geniş değil
İnsan seviştiği kişi ile arkadaş kalamaz

  • benaslindayohum  (06.05.17 14:19:59) 
her ilişkinin dinamiği farklı, bireylerin bakış açısı farklı. o yüzden arkadaş kalınır ya da zinhar kalınamaz gibi kesin yargılarla konuşanları çok ziklememek gerek. benim için mevzu şundan ibaret: ne gerek var?


  • zgrydn  (06.05.17 14:25:13) 
Kalınmıyor, illa konu dönüp dolaşop eski meselelere geliyor, yıllar da geçse. O yüzden ben kalmıyorum. Kalmayınca da mesela aradan 4 sene geçiyor adam her yerden dürtüyor seni. Her yerden blokladığım adam bi gün baktım linkedinden eklemiş hahah. Siktir lan diye inmail attım. Oh.


  • loveisallaround  (06.05.17 14:43:52) 
Benim de ayrıldıklarım ya da karşılık alamadığım tipler hep arkadaş kalmak isterler. Hepsi iğrenç insanlar olduğundan senin yaptığını yapıyorum. Selam dahi vermek istemiyorum.


  • geçerkenugradım  (06.05.17 15:20:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.