[]

Tektaş güncesi

Selamlar,

Şimdi merasimdir vs. gibi şeyler düşünmeye başladık kız arkadaşımla, olmazsa olmaz biri değil ama olursa da dünyalar mutlusu olur bu tektaş muhabbetinde.

Şimdi bu işlerde çok yeni ve herkes gibi tecrübesiz olduğum için önü uçuk sorular soracağım affınıza sığınarak.

- Fiyat benim için çok önemli.. Bu senenin sonu gibi düşünüyoruz merasimi, benim önümde 2 ay boyunca teklif etmemde bir sıkıntı yoksa, tektaşı ne zaman almalıyım.. Fiyatları ne zaman daha makul olur?


- Araştırdığım kadarıyla bildiklerim.. F color .50 carat vs1 -- 3.500 bin bandında almak 0.48 ini arkadaşım gia sertifikalı 2 ay önce aldı aynı fiyata.. Bu fiyata bulabilir miyim?

- Ramazan ayında almam fiyatlar açısından bir düşüş olmasına neden olabilir mi?

-0.50 carat nasıldır? kişiden kişiye değişen bir bakış açısı var fakat ortalama anne baba memur bir cocuğun, mühendis bir oğlunu baz alırsak, bu carat iyi midir?

başka aklıma gelmeyen konular olabilir, tavsiyelerinize açığım.. türk kızı işte muhabbetine girilmezse sevinirim, almasam da dert etmez , ben isteyerek alıyorum.. Teşekkür ederim.

 
yengeye bloody diamond filmini izletiyorsun. ömrü billah tek taştan nefret ediyor.

etkilenmiyorsa ya duygusuzdur ya da paragöz, iki durumda da yeni birini bulmanı öneririm.

not: evliyim ve almadım. olay maddiyat değil duruş...
  • hosein  (04.05.17 14:57:04) 
o aldıgın taş 1 ay sonra yarı fiyatı ediyor. Elmasta fahiş bir kar var.

onun yerine altın alırdım, şeklini sen seç. hatta bileklik küpe kolye takım alırdım..
  • anonymice  (04.05.17 15:00:16 ~ 15:00:59) 
abi yengeye bloody diamond üzerine şu entry'i de okutuyorsun.
eksisozluk.com

  • güneyli çocuk  (04.05.17 15:10:15) 
taşlar hakkında bir bilgim yok ama "tek taş almasam da kız arkadaşım dert etmez" dediğinizi görüp fikrimi belirtmek istedim.

ben de bir kadınım, sevgilim var. o bana evlenme teklifi edecek olsa ve bunu bir tektaş alarak yapsa, baya canım sıkılır. yani tabiki "al o yüzüğü başına çal, hayvan herif!!" diyip adamı bozmam :D yüzüğü takarım, teşekkür ederim, karşımdakine bozulduğumu belli etmem ve hamfendi çizgimi bozmam falan ama; birincisi, beraber gezip tozarak, yiyip içerek harcayabileceğimiz parayı buna mı yatırmış derim içte içe. ikincisi de beni hiç tanımamış demek ki derim.

özetle, kız arkadaşınızın öyle bir yüzüğe gerçekten sevineceğine eminseniz tabi ki onu mutlu etmeniz çok güzel bir şey. ama her kız da tektaşı görünce gözlerinden kalpler çıkartmıyor, onu söylemek istedim.

mutluluklar!
  • istanbul kanatlarimin altinda  (04.05.17 15:16:04) 
bende 0.40 var gia sertifikalı. kullanılmamış sıfır km :)
ilgilenirim dersen 3 bin liraya veririm :)

i.hizliresim.com
i.hizliresim.com
  • cekilmis gayfe  (04.05.17 15:28:47) 
aga daya zirkonu ''bu taş sahte ama aşkımız gercek ''die edebiyat kas


  • anonymice  (04.05.17 15:30:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.