[]

sgk ile anlaşmasız özel hastane

üniversite hastanelerinde muayene ücreti 8 liraymış, özellerde de 15 tl. burada kastedilen anlaşmalı özeller midir yoksa diğerleri mi? benim burada gideceğim hastane anlaşmasız, sadece muayene olcam ve ilaç yazdırıcam, tahlil mahlil olmaz muhtemelen. 15 tl'ye hallolur mu yani işim? fark o kadar azsa hiç uğraşmicam çünkü üni. hastanesiyle.


www.hurriyet.com.tr

 
hayır, o muayene ücreti denilen eczaneye gittiğin zaman ödediğin katılım payı ücreti. hastanede yapılan işlemlerden, verdiğin paradan bağımsız olarak o ücreti eczaneye ödüyorsun. fakat sgk anlaşmasız bir hastanede muayene olunca katılım payı çıkmaz, sadece hastanede hastanenin kendi ücret tarifesinden bir ödeme çıkartırlar sana. o da 15 liradan çok daha fazla çıkacaktır. bazı hastaneler telefondan fiyat bilgisini paylaşıyorlar, arayıp sorabilirsin istersen.


  • nrmnm  (04.05.17 09:14:21 ~ 09:15:03) 
acıbadem falan ise bir kaç yüz lirayı gözden çıkar derim


  • argent dawn  (04.05.17 09:50:21) 
yalan arkadaşlar. hepinizi kandırıyorlar bu fiyatlarla.

"etin kilosu 50tl" denmesi gibi bu da yalan. 50tl'ye gittiğin kaspata 50 liralık "yenilebilir et" bulamazsın. ya incik bulursun yarıdan çoğu kemikli, ya da %60 yağlı kuşbaşı bulursun. etin gerçek kilosu 75-80 lira.

özel hastanelerde muayenenin gerçek fiyatı da 150tl'den başlıyor.
ben boynum için muayene olacaktım, profesör 320tl, doçent 240tl, operator 160tl idi. en ucuz hastanelere baktım, 150tl den ucuzunu bulamadım.

gerçek dünya haberlerde bize sunulan değil ne yazık ki.

not: bu söylediğim fiyatlar, sgk anlaşmalı fiyatlardır.
  • tchuck  (04.05.17 09:58:34 ~ 09:59:00) 
eğer spesifik bir bölüme gitmeyecekseniz ve ilacı her doktor yazabiliyorsa aile hekimine gidin. bazı aile hekimleri uzman hekim de olabiliyor. arayıp sorun sizinki tam istediğiniz uzmansa sıkıntı yok. özel hastaneler sgk anlaşması yok ise yüksek ücretler alır. hatta bazıları spesifik uzmanlıklar için ek ücret alıyor. örneğin ankara koru hastanesinde kardiyoloji muayene ücrei 200 TL idi.


  • hosein  (04.05.17 10:08:29) 
anlaşmasız hastanelerde fiyat uçar gider. anlaşmalılarda ise sizden en fazla ne kadar ücret alabileceklerini şuradan hesaplayabilirsiniz: gss.sgk.gov.tr


  • cikmaz sokaktan cikagelen cocuk  (04.05.17 12:18:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.