[]

Doğa yürüyüşleri-malzeme-kıyafet

Haftasonu benzer turlara katılmak istiyorum. Tek katılmayı düşünüyorum. Googleda ataştırma yaptım. Sizin de bizzat katıldığınız turlar varsa önerebilir misiniz? Bi de bu turlar için uygun kıyafetlerim ve malzemelerim yok bunları nerden alabilirim. Benim için çok önemli. Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.




 
Facebook'ta kesin gruplar vardır, onlara dahil olabilirsin. Ekipmanlar da Decathlon'dan.


  • fragile lady  (02.05.17 09:43:02) 
yürüyüş için boğazlı ayakkabı tercih et. bilek burkmalarına karşı. bir de ayaklar oldukça şişiyor, aldığın ayakkabı yarım numara falan büyük olsun.

yani şöyle bir şey: www.decathlon.com.tr
  • 111111  (02.05.17 10:08:46) 
Uv korumalı tekstil ürünü alırsan çok rahat edersin. Decathlonda böyle tişört var su sporları başlığında ama pantolon yok bildiğim kadarıyla. Şapka da alabilirsin ayrıca yuvarlak olanlardan. Decathlondan yine 10 litrelik falan bi sırt çantası. Yürüyüş için çorapları da özel seçiyorlar. Terleme sorunu için.


  • hasmetizm 2046  (02.05.17 10:28:13) 
Facebook'ta bir suru grup var. "Doga yuruyusu" ve "trekking" diye aratirsan patir patir cikar. Malzemeler Dechatlon'da uygun. Biraz daha kaliteli istersen outdoor magazalari. Hepsinin internet sitesinden de satis var. Ben tum malzemeleri outdoor magazalarindan aldim. Donem donem indirim oluyor, bazilarini nispeten uyguna getirdirdim. Hala hepsi sapasaglam.


  • stavro  (02.05.17 10:54:27) 
www.facebook.com

Ben kendileri ile iğneada yürüyüşüne gitmiştim beklediğimden çok daha profesyonellerdi tavsiye ederim yürüyüşleri de çok eğlenceliydi.

Hesaplı ve uygun alışveriş için en iyi yerde arkadaşların yazdığı gibi dechatlon
  • frenk  (02.05.17 11:37:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.