[]

Ikea Mobilya Hkk

merhaba
ikea'dan köşe takımı almak istemekteyiz. neden ikea, oturduğumuz zaman içine gömülüyoruz hoşumuza gitti, fiyatıda 2bin lira ki bence diğer markalara göre 400-500tl uygun fiyatlı. ama bilmediğimiz bi şey, etrafımızda alan kullanan hiç yok. kısaca alsak uzun yıllar kullanabilir miyiz?

www.ikea.com.tr

 
Bu eskimiyor siz tipini beğendiyseniz alabilirsiniz. Bence çok kaba ikeada daha güzel modeller var diye önerimi de yapayım.


  • ekaterina  (29.04.17 13:07:17) 
ikeanın mobilyaları pek dayanıklı değil malesef. tasarımları iyi fakat malzemesi ucuz.


  • zentiva  (29.04.17 13:14:50) 
bu modelin aynısından eskiden vardı bizde, oldukça rahat bir koltuk ama bence çok çirkin. :( sonra değiştirdik ve şu modelin tam L olanından aldık ama onu da satıştan kaldırmışlar, bu ondan çok daha rahat ve şık bir koltuk bence.

www.ikea.com.tr
  • theseachange  (29.04.17 13:51:08) 
biz 3-4 senedir ikea söderhamn kullanıyoruz.
her gün tepesindeyiz,gelen misafir yattı,kedi sürekli tepesinde vs.gayet dayanıklı bence.
www.ikea.com.tr

ikea'nın cok ucuz fiyatlı mobilyalarından istediğin o evladiyelik verimi alamazsın.artık hiçbir mobilya eskisi gibi üretilmiyor,amacı zaten bir kere al ölene kadar kullan değil.
fakat orta-yüksek fiyatlı ürünleri gayet kaliteli.Bu ürünleri hiç kullanmayıp ikea dandik yeaa diyeni de anlayamıyorum.
  • demoniclewinsky  (29.04.17 14:03:20) 
Koltuk vs. almayin mümkünse Ikea´dan. Diger mobilyalarda, ozellikle mutfakta tavsiye ederim, eskirse, basina bir sey gelirse parcalari magazadan ya da ikinci elini bulmak basit. Biz sunun uzanma koltuklusunu aldik, tipi kaydi bir yil olmadan. www.ikea.com.tr


  • buf-e kür  (29.04.17 14:23:13) 
demoniclewinsky çok doğru söylüyor aynı şeyi ikea da çalışan bir arkadaşım söyledi. alacaksan ikeadan pahalı şeyler alacaksın ucuzları çok dandik oluyor dedi. ama ben bu koltuğu almadığıma çok pişman olmuştum. sonra gidip aynı fiyata beyaz bir l koltuk aldım başka bir yerden ama hiç memnun değilim. kafamı taşlara vuruyorum :D


  • viewport  (29.04.17 14:36:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.