[]

Profilo mu Altus mu?

Selamlar.

Anneme bir bulaşık makinesi almayı düşünüyorum. Maddi açıdan çok açılamıyorum ve evde iki kişi yaşadıklarından 1000 lira altında bir makine almayı düşünüyorum.

Profilo'nun bir modelini beğendim. Mediamarkt'deki görevli de Altus'u öve öve bitiremedi. Altus'un içi tamamen çelik vs. malzeme kaliteli duruyor, Profilo da daha fazla fonksiyona sahip ve ne olup bittiğini gösteren ekranlı bir arayüzü var. Tabanının plastik olmasını falan önemli bulmadım.

Herneyse, kullanacak kişi annem olunca tek beklentim iyi temizlemesi ve arıza anında servisinin düzgün çalışması. Profilo iyi temizlemiyor falan yazmışlar kimi yerde.

Özetle; kalite, uzun ömür ve servis güvenirliği incelendiğinde tercih edeceğiniz marka hangisi olurdu? Üçüncü bir marka da önerebilirsiniz tabi.

 
eğer mediamarkt tarzı yerlerdeki satışçı bi ürünü inanılmaz derecede övüyosa ben hayatta satın almam. çünkü mutlaka o ürün üzerinden satış sayısına bağlı olarak prim alıyodur. prim için de seni beni yakıyo işte.


  • pasaklıpepee  (27.04.17 18:31:13) 
altus


  • for the record  (27.04.17 18:46:26) 
Babasının hayrına övmedi. Elden çıkarmak istiyor gibiler. Profilo al.


  • begin again  (27.04.17 19:14:24) 
Altus kullanıyorum harika yıkıyor. Arçelikin zaten.

Tek sorun program ayarlarken bir şey anlamanın güçlüğü. Bir program düğmesi var "30 spor" diye mesela e sonra bi de ısı tuşu var 40 yapsam kırkta yıkar mııı, ya da kaç dk sürer değişince hiç anlamıyorum.
Daha önceden ekranşı teknolojiklerden kullandıysanız zor, yok iki düğme çevirirler klavuzda ne yazıyorsa o diyorsanız gayet iyi yıkıyor sprun yok.
  • kullanıcıadımbuolsun  (27.04.17 19:35:18) 
prim için yapacakları konusuna ben de katılıyorum. lakin hiç araştırmadan bu ikisinden hangisi derseniz ben Altus derim.

1. arçelik in. ve arçelikin servisi türkiyede 1 numara. tüm beyaz eşyam arçelik tak diye gelip şıp diye çözüyorlar. takibini de yapıyorlar.

2. si BSH servisinde bildiğin tamirci abiye sordum. Adam ben altus aldım sende altus al dedi. Ben yine de arçelik aldım o ayrı.
  • fyodor dostoyevski  (27.04.17 19:56:36) 
bir sure once bunu aldim www.bimeks.com.tr
650tl'ye mediamarkttan. kipada da ayni fiyatmis o yuzden 699dan mi ne dusurmuslerdi rekabet seyinden dolayi.
cok memnunum.
kisa programi 30dk suruyor ama 70lt su harciyor.
uzun pamuklu programi 2sa20dk ama 50 kusur lt su harciyor falan. bence bi dengesizlik var bi yerde.
neyse onun disinda gayet iyi. tuslarini pek sevmedim sahi bir de. yumusak basinca hissetmiyor, cok bastirinca kirilacakmis gibi hissettiriyor. arasini buldum ama.
servisi de iyi cidden arcelik olunca.
  • jedilance  (27.04.17 21:20:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.