Giriş
(4)

Kimin ola ki bu şiir?

nartallo osvaldo
Merhaba sevgili ekşi duyuru ahalisi,Şu entry'deki (bkz:#16556532)şahane şiir kime aittir, ismi nedir? Entry'nin yazarına mesaj atacaktım ama son 1 aydır bir şey yazmamış. Google da derdime derman olamadı. Ben de burada sorayım dedim. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba sevgili ekşi duyuru ahalisi,

Şu entry'deki (bkz: #16556532)şahane şiir kime aittir, ismi nedir? Entry'nin yazarına mesaj atacaktım ama son 1 aydır bir şey yazmamış. Google da derdime derman olamadı. Ben de burada sorayım dedim. Şimdiden teşekkürler.
0
nartallo osvaldo
(08.01.10)
kendisi yazmis.
0
nawres
(08.01.10)
kesin midir bu bilgi? ben de "sevilen şair" denince ünlü biri sandım.
0
🌸nartallo osvaldo
(08.01.10)
yazara direkt soramaz misin? eger yazar degilsen bakilir caresine bi msj atariz olur biter:)
0
hayati yasa
(09.01.10)
yok yahu yazarım da bu entry'nin yazarı 1 aydır entry girmemiş. Ben de cevap gelse bile üzerinden uzun süre geçebileceğinden burada sorayım dedim.
0
🌸nartallo osvaldo
(09.01.10)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.