[]

500 dolarlk banknot

500 dolarlik banknot yok mu? Dovizcide bütünletcektim , yok dedi.Orda mı yok yoksa piyasada mi anlayamadim. Ben var diye biliyordum.




 
En fazla 100 var agabey. en.wikipedia.org


  • teknikekip  (24.04.17 13:13:52) 
bankalar arası transferlerde kullanılıyor diye biliyorum. hatta mel gibson'ın bir filminde bunun geyiğini yapmışlardı.


  • hosein  (24.04.17 13:14:55) 
Alla alla ilginc vallahi. 500 euro varmis.


  • basubadelmevt  (24.04.17 13:15:32) 
bazı paralar olur, kullanımı sınırlıdır.

yazmışlar wikide

"Notes in denominations of $500, $1,000, $5,000, $10,000, and $100,000 were all produced at one time; see large denomination bills in U.S. currency for details. These notes are now collectors' items and are worth more than their face value to collectors"

bazı değişik coinler ise normal kullanımda geçerlidir, mesela 5-10-20 euro coinler. bunlar koleksyonerler için yapılır ama günlük kullanımda geçerlidir. hatta bazı otomatlar bu satılmayan coinleri verebiliyor para üstü olarak.

bana bir kere bir otomat 5 euro coin verdiydi para üstü olarak. bende mcdonaldsta harcamak istemiştim, adamlar benim sahte para filan verdiğimi sanmışlardı, kabul etmemişlerdi parayı.
  • kurnaz  (24.04.17 13:57:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.