[]

Dijital piyano tavsiyesi

Bi arkadaşıma yamaha piyano önerdim, zuhal müziğe gitmiş bakmak için de adam, yamaha iyi değil benim dükkanıma giremez ben satmıyorum demiş. Bütçeye göre roland veya kawai önermiş. Yamaha kötü mü cidden? Ben kendim de kullanıyorum hem p115'im hem clavinova clp 340'ım var ikisinden de memnunum :/ hangisini alsın sizce? Zuhal müzik haklı mı?

Not: midi al demeyin. almayacak.


 
zuhal muzik midir nedir, yamaha konusundaki gorusleri su video kadar sacma olmus:
www.youtube.com

  • mobilemob  (22.04.17 18:34:40) 
yamaha'nın distribütörlüğünü yapamıyorum diye ağlamış resmen. yamaha candır gerisi yalandır <3


  • funl  (22.04.17 18:44:10) 
çingenelik etmiş.
zuhal'in sattığı roland ve kawai'de iyidir, özellikle roland'ın tuşesi mükemmel.
ama dijital piyanoda kuralları koyan, en çok satan ve en üst düzey modelleri çıkartıp duran marka da yamaha.

do-re zuhal'e çok yakın, gidip yamaha'lara denesin arkadaşın.
  • filteria  (22.04.17 18:47:57) 
her satici elindekine iyi der.

ben ogrencilerime orta yollu ydp 143 aldiriyordum. eger butceleri yetiyorsa da clavinova serilerinden bir sey sectiriyorum.

yamaha nin tüm ürünleri genelde ederinden pahalidir ama kötü denemez tabii ki. sonucta yfl 211 flüt ile trevor james vivace mesela kalite olarak cok yakindir ama arada en az 700-800 tl fark vardir.. gibi...

kawai nin de güzel modelleri var. en güzeli denemek, tuşeye bakmak.

haa, bütün bu piyanolari harika bir sistem ve cubase-logic vs. gibi programlarla steinway sesi de alabilirsin biliyorsun ki.
  • la traviata  (22.04.17 21:01:49) 
hangi şehir'deki zuhal müzik şubesi demiş bunu?

:) zuhal müzik şubelerinde genelde böyle bir tutum var. kawai satarlar genelde. hatta kawai kdp90'ı her gelen müşteriye satıyorlar. Fiyat performans açısından fena bir piyano değil elbette ancak yamaha benim dükkanımdan giremez demek yalnızca satış politikası.

not: 2 yıl bir zuhal müzik şubesinde çalışmışlığım var :)
  • chihirovekohaku  (22.04.17 23:47:14 ~ 23:48:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.