[]

Gerçekten alkol satmıyor mu tekeller bugün?

Normalde gece 10'dan sonra da satmıyorlar ama satıyorlar ya hani. Bugün durum ne deneyen bilen var mı?




 
  • fragile lady  (16.04.17 15:30:31) 
ben bir seçim gününü gözaltında geçirmiştim. komiserin odasında bulunurken bir telefon gelmişti. alkol satıldığına dair ihbar varmış. komiser kontrol amaçlı birilerini göndermişti mekana. ihbar asılsız değilse satan yerler olabiliyor demek ki.


  • misterturist  (16.04.17 15:31:22) 
bugün satmanın cezası çok daha ağır, bayağı zor bulursunuz satacak bir dükkanı. Bu arada bugün dışarıda falan içmenin de cezası var ayık olun.


  • cursor  (16.04.17 15:37:29) 
bu kadar önemliyse sizin için önceden alıp ev içerisinde stoklamanız gerekirdi


  • purple rain  (16.04.17 15:45:40) 
bi seçimde, marketten ya da bakkaldan değil ama bi mekanda saat 18-19 gibi vermeye başlamışlardı


  • washe  (16.04.17 15:57:21) 
kasım ayındaki seçimde akşam 7-8 gibi bizim mahalledeki tekellerden biri "kardeş al hemen bas evine" demişti de abd gp'sini bira eşliğinde seyredebilmiştim.

bugün baktım o tekele uzaktan, açıktı. ama gece geç saatlere kadar açık mahalledeki başka bir tekel ise komple kapalıydı.

--------

mekana göre değişiyor. bura izmir konak'ta sahilde bir mahalle.
  • rain when i die  (16.04.17 18:07:47) 
akşama doğru yasaklar kalkıyor, şuandan sonra, ya kalkmıştır ya da kalkmak üzeredir.


  • cursor  (16.04.17 19:13:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.