[]

Ayrıldıktan sonra ilk doğum günü

Merhaba,

Tutkulu ve uzun bir ilişki ardından ayrıldıktan sonra daha ayrılık tarihinin yakın ve hislerin sıcak olduğu zamana denk gelen malum kişinin doğum günü stresi normal midir? empati kurun bir bunu sadece ben yaşıyor olamam değil mi?

stres derken hani aramalı mıyım yoksa geçmişte bırakmalı mıyım bir de şimdi yanında başkaları varken ben yokum nasıl olcak düşünceleri vs.

ne yapayım ben şimdi? konuşmuyoruz görüşmüyoruz şu an çünkü olay sıcak ama bir yandan da aklım orda.

 
geçmiş günlerin hatrına kısa bir mesaj atılabilir. tekrar başlamak gibi bir beklentin olmasın karşı taraftan. başlasan bile yüzde doksan yine ayrılırsınız. biraz kafanı dinle. sonra farklı bir limana doğru aç yelkenleri.


  • tthet  (13.04.17 18:50:51) 
normal.

mesaj atma.
  • elorelia  (13.04.17 19:08:22) 
Kendi tutkulu ve uzun iliskimin ardindan kutlamamistim. Sevsem bile yuzunu dahi gormek istemedigim biriydi o an. Geri donmek isteseydim yazardim ama oyle bir istegim yoktu.


  • kuehles blondes  (13.04.17 19:16:19) 
ayrılmamızla doğum günü arasında 2 ay vardı çok saçma şeyler yaşanmış olmasına rağmen 3 kelimeyle kutlamıştım teşekkür etmişti ama o kutladı mı hayır. şuanki aklım olsa kutlarmıydım hiç sanmıyorum

sonuç:kutlama
  • berginyonbaenre  (13.04.17 19:54:16) 
Ayrılık gibi ayrılıksa, çok gereksiz bi hareket.
Son cümleni bi daha oku, doğumgünü kutlamanın sadece bi bahane olduğunda okeyiz di mi? Öyleyse bunu doğumgünü olayını işin içine karıştırmayarak çöz, gerekiyorsa.

  • manuel mandalina  (13.04.17 20:05:40) 
Atmayın bence be. Durduk yere kafa karıştırıyor hüzünlendiriyor :(


  • mutlusismankedi2015  (13.04.17 21:57:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.