[]

Ramazanda Antep :(

Ramazanin ilk gununde yabanci bir arkadasla orda olacagiz. Acik restoran olur mu? Bir seyler yersek dayak yer miyiz? Ben turist taklidi mi yapsam?




 
biz gittik açık yer olarak imam çağdaşta yedik.
ertesi gün antep sofrası gibi bir yerde yemek yedik.
Kısaca açıktı.
2 sene önce gibi bir şeydi.
  • basond  (12.04.17 11:21:41) 
@basond biraz olsun rahatlatti ama 2 senede cok sey degisti, bilemiyoruz :(


  • rivulet  (12.04.17 11:29:22) 
mutlaka açık restoran olur, n.ş.a daki gibi adım başı bulamazsınız, akşam iftar menüleri dışındaki hizmet kalitesi nispeten daha düşük olur ama aç da kalmazsınız. bir genelleme yapmak doğru değil fakat merkezi yerlerde pek o tip sıkıntılar olmaz.


  • teyzem teyfik  (12.04.17 12:10:57) 
antep gibi büyük bir kentte tabi ki açık yer bulursun. doğu ile karıştırma burayı. dayak konusuna gelince de ya bırak allasen diyorum. insanların gözüne sokmadıkça sıkıntı yok.


  • joooper  (12.04.17 12:53:44) 
@jooper+1 açık yer mutlaka olur, açık yerden ziyade bence sorun akşam iftar dışında yemek bulamamak herkes fix menü herkes iftar, inanılmaz yemek geliyor iftarda da, bunu bilerek gidin diye yazıyorum.


  • ekaterina  (12.04.17 14:24:47) 
Ben geçen yıl gittim. İmam çağdaş açık. Ancak başka açık yer bulmak zor. Bulsanız da zaten yemekler bayat. Ben geçen yıl 2 günümü besin zehirlenmesi nedeni ile hastanede geçirdim (Çağdaştan) beyran içemezsiniz, beyrancı akşam beyran satmıyorum bilmem ne kadara fix menü al der( içinde beyran yok :)) akşamları fix menü dışında kimse yemek vermez. Herkes kazıklamaya çalışır. Demem o ki klasik doğu :)


  • mithrilfender  (12.04.17 17:52:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.