[]

Aktar - Ankara

Melisa melisa çayı diye nicesine sarıldım dostlar.

illa ki vardır ama, varsa Ankara' da nerede ver bu Aktar' lar acaba?

Emek civarında gören duyan var mı?

Kızılay ya da ?

 
sakarya'da mısır çarşısı var orda muhakkak vardır.


  • burbat  (07.01.10 00:10:15 ~ 00:10:32) 
tunalının kızılay tarafındaki baslarında da var iki yer bildigim kadarıyla


  • burjuva  (07.01.10 00:22:11) 
adam akıllı bi eczaneye sormayı dene. melissa çayı fitoterapötik bir çay olduğu için içinde standartlara uygun miktarda etken madde olanını depolardan getirtebilirler.


  • elenika  (07.01.10 01:47:37) 
bahçelievler 7.cadde de lokman hekim var orda bulunabilir zannımca


  • ninca  (07.01.10 01:49:18) 
son günlerde bende kafayı taktım bu bitki çayı meselelerine. Bir kaç aktardan da alış veriş yaptım. Şimdiye kadar gördüğüm en temiz aktar Atakule'den eski Anayasa Mahkemesine giderkenken sol kolda otobüs durağının hemen arkasında kalan adı da sanırım Cemre olan dükkan. Diğer aktarlardan farkı melisa çayı çersiz çöpsüz idi ve adam gerçekten bilgili.


  • emresorkun  (07.01.10 06:50:35) 
metro'nun sakarya caddesi çıkışından çıkınca, sağında kalan dükkanlar silsilesini cadde sonuna kadar takip et, zaten 200-300 metre bir şey en fazla, orda 2 tane olacak. biri girişte, biri de ikinci hostanın yanında.


  • hic kimsenin babasi  (07.01.10 18:55:07) 
sağolun tüm cevaplar için. poşet çay almış bulunmaktayım, 7. cadde lokman hekimden. fiyatı da 3.50 gibi birşey idi.

bu arada melisa çayı denildiği gibi stres mtres bırakmıyor, özellikle proje final zamanlarında cillop oluyormuş.

ama fena uyku getiriyor. dikkat etmek gerek.
  • hiperaktifmanyetik  (07.01.10 19:20:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.