[]

torku neyin nesi

nasıl böyle her yerde ülkerden bile çok ürünleri falan var. ayrıca birden yükselmiş bir şirket. çok ucuz malları ve ambalaj konusunda bile çok dandikler. almıyorum sağlıksız ucuz varoş malı diye. torku nasıl böyle her yere yayıldı ve ürünleri hakkında ne düşünüyosunuz?




 
goo.gl

neye göre varoş? neye göre sağlıksız? diğer endüstriyel ürünler 2 birim sağlıksızken bu 5 birim mi? bence diğer markalardan hiçbir farkları yok. ismini bile yeni duydugunuza göre fazlaca önyargılısınız gibi. ambalajı çok parlak ve kaygan değil de mat olunca dandik mi oluyor? ben de tam tersine bu yenilikçi ambalajlarını severek alıyordum şekerli ürünleri tamamen bırakmadan önce. tadını begenen yer, begenmeyen yemez. 1954'ten beri var olan konya şeker fabrikası, gelir arttırmak için bu markayı kurmuş. merdiven altı bir şey değil zannettiginiz gibi. marka sahibi de işi şeker pancarı olan 900 çiftçi, herhangi 1 tek ückağıtçı degil.
  • 507  (09.04.17 15:28:54 ~ 15:35:22) 
Ak yürüyenler'in yeni gözdesi Ülker reklamına milletimizin yanındayız gibi twit artacak kadar gofretten darbesezerspor.


  • Ufuk  (09.04.17 15:36:20) 
önyargıya bakar mısın?kendini düşüncelerini empoze ettiren tiplerden tiksiniyorum bende.bi şey yazasım gelmedi açıkçası.ne halt olduğunuzu bilin diyorum yazıyorum.

@507+1
  • mungojerry  (09.04.17 15:47:29) 
507+1

Konya diye antipatim yok değil tabii. Ürünlerini de pek beğenmiyorum genelde. Ama sadece pancar şekeri kullandıkları ve glikoz şurubu va kullanmadıkları için daha az tatlı ama daha sağlıklı olduğunubiliyorum.

Ama tariş gibi konyaşeker gibi,tire-koop gibi onlarca kooperatife de başarılar diliyorum. Üreticinin kazandığı bir sistem diliyorum.

Sen nutella ye kardeş.
  • bir ileti paylastim  (09.04.17 16:04:05) 
o değilde bu torkuyu akp yüceltti gibi söylemler duyuyordum. aslında arkaplanda bu soru tamamen siyasi bir soruydu ve o bakış açısıyla soruldu. dışarıda sohbet ettiğim arkadaşlardan duydum bunları. akp'nin el atmasından sonra uçtu. haliyle bende ürünlerin tamamen rant üzerine bir kar felsefesi olduğunu duyduğum için o ithamları ettim. şimdi ben ve siz birbirimize yargılarımızı bırakıp konuyu bilgi düzeyinde aydınlığa kavuşturabiliriz.
www.sozcu.com.tr

  • douglas  (09.04.17 16:09:07 ~ 16:10:40) 
o değil de şu torku.com.tr ürünü yemeye doyamıyorum ben. cidden harika.
ben de pancar şekeri kullandıkları için tercih ediyordum. hoş artık hiç yememeye çalışıyorum tatlı o yüzden almıyorum. zaten glikoz da kullanıyorlarmış diye duydum.

  • veritaslibertas  (09.04.17 16:14:24) 
akp'ye yakınlıkları var. ama yükselmeleri tüketiciye doğru noktadan yaklaşmaları. bakın 7-8 yıldır glikoz şurubu şöyle zararlı böyle zararlı diye millet paylaşım yapıyordu. hiçi bir firma bunu ciddiye almadı. torku ciddiye aldı ve buradan başladı. pancar şekeri kullandı. millet sosyal medyadan bunu reklam etti. torku tv'Ye çıkmadan reklam oldu. ayrıca bünyesinde bir kaç tane kooperatif var. dolayısıyla üreticiler de kazanıyor... ayrıca muhafazakar kesim ülker'e alternatif buldu. ondan kaynaklı da bir yoğunluk var.


  • gotic  (09.04.17 16:17:25) 
bundan sonra torku alıcam böyle olduğunu bilmiyorum teşekkürler herkese :) komplo teorilerine veda


  • douglas  (09.04.17 16:35:13) 
ben konyalıyım (konyanın %70i AKPli malum, benim çevre de öyle). bizim ilçe türkiyenin mandırasıdır :)
bu çevrede şöyle de bir fayda oluyor, millet veteriner, gıda mühendisi, en olmadı gıda fabrikasında işçi.
Karamanın büsküvi ürünlerini tavsiye etmem...ben bu kadarını diyeyim. hatta genel olarak konya ve kapadokya yöresinden alım yapan firmaları tavsiye etmem.
bizimkiler o kadar üretime- adam olabilselerdi- şimdiye 40 tane marka çıkartmış olmaları gerekirdi. benim bildiğim bir torku marka gibi marka olabildi.yani torku genel konya civarı üretim mantığında değil, tesisleri modern, sütü filan üst düzey kalite uygulamalarına göre alıyorlar çiftçiden (baya bilindik markalardan daha sıkılar bu konuda), iade olan ürünü, bozulan ürünü tekrardan hamurun içine katmıyorlar.bunlar benim kendi akrabalarımdan duyduklarım torku ile herhangi bir çıkar ilişkisi olmayan insanlar.
  • niye ama  (09.04.17 17:20:48) 
Konya'nın bozkır tahinini çok seviyorum, buna da el atsalar daha kolay ulaşsak keşke :)

Bir de Torkuçoğu ürününde şeker kullansa da, nadiren bazı ürünlerde %100 şeker kullanmıyor, bu konuda hassas olanlar içindekiler kısmını okuyarak alsın ürünleri.
  • ofkeyle kalkanin yerine oturan yazar  (09.04.17 18:12:32) 
sütü iyi diyolar. şeker gofret bok püsür için bişe diyemiycem. hiçbir yerden yememeye çalışın bence pankreas ısrafı.


  • yuto  (09.04.17 18:41:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.