[]

Şeytan tüyü

Ortamlarda bazı insanlar vardır. Grince herkesi kahkahaya boğarlar ve eğlendirip vakit geçirtirler ama aslında boş insanlardır. Bu tip insanları çok görmüşsünüzdür. Hatta belki ondan hiç haz almıyorsunuzdur ama her nasıl oluyorsa o andaki enerjisi hoşunuza gittiği için sizde gülüyorsunuzdur, katılıyorsunuzdur.
demek istediğim bu insanların özelliği nedir yada sırrı bilmiyorum. kızlar piçlere verir onları sever ama onlar sevgiyi taşımazlar sevgiyi taşıyanlar keşfedilmezler kendilerini pazarlamazlar onlar gibi. seven ve sevgiyi arayan buluşamaz bir türlü. orayı bir piç doldurur hep... yada bu orospu çocukları herhangi bir ortamda en önden sıra alıp tüm dikkati üzerine çekerken, ilgi odağı olurken gerçekten diyecek bir şeyi olan insan sus pus kalır. boktan gıdalar midemize inerken faydalı olanları hiç tüketmeyiz. ne demek istediğimi anlayanlar sosyal ilişkiler açısından açıkladığım bu durum hakkındaki düşüncelerini yazarsa sevinirim. tşk



 
Konusmayi bileceksin arkadas. Bos adamiz diye orospu cocugu demene gerek yok. Da'yi ayiramiyosun diye ben sana orospu cocugu desem hosuna gider mi?


  • sen nasıl bir insansın  (07.04.17 02:04:36) 
piç olmayan da kendini çok belli ediyor işte. iyi/kötü yazmışsın o kadar, ne diye orospu çocuğu kondurdun ki oraya? diyeceğin bir şey varsa doğru düzgün, karşılaştığın zaman diyeceksin hacı, o zaman konuşmayıp internette saydırmakla bir yere varılamıyor maalesef.

(ben, sevgilisine çok küfür ettiği için gelip burada tavsiye isteyecek kadar küfüre aşina birini rahatsız etsem sorun bende midir acaba diye bir düşünürdüm açıkçası.)
  • gkhncnzdgn  (07.04.17 02:33:48) 
özgüven sahibi olmak dışında buna çare olacak bi durum yok heralde
eğerki söyliyecek daha iyi ve kaliteli şeylerin olduğunu düşünüyosan bunu söyleme cesareti bulup söyliceksin yoksa çıkıp bişeyler anlatan insanlara saydırmak sana bişey kazandırmaz

ama senin duyurunun geneline bakınca araya piç erkek-efendi erkek, aşık olunucak adam-yatılıcak adam kıyaslarını kattığını düşünürsek üstünde bu erkeklere karşı bir eziklik duygusu var ve bu adamlar/durum hakkındaki fikirlerimizi sormaya değil bu adamlara saydırmaya ve rahatlamaya gelmişsin gibi bi duyuru olmuş bu
  • berginyonbaenre  (07.04.17 03:29:43) 
Başkasına kin kusacağına kendini geliştir.


  • arnold schwarzeneger  (07.04.17 09:54:06) 
sen konuşmaya kalkınca seni susturuyorsa sana katılıyorum böyle bir durum yoksa kalk sen de konuş.


  • Apocalypse  (07.04.17 09:56:56) 
siz çekingen birisiniz, çekingenliğiniz yüzünden kendinizi suçlama eğilimindesiniz, bu suçlamayı da rahat davranan insanların gördüğü ilgiyi kıskandığınızdan bu insanlara yansıtarak yapıyorsunuz. bunu da ''piç, orospu çocuğu, boktan gıda, boş insan'' diye genelleyip yaftalayarak yapıyorsunuz.

kasmazsanız zamanla azalarak geçer.
  • otonomo  (07.04.17 11:42:19 ~ 11:43:06) 
valla her ne kadar ilginç bir soru cevap ortamı olmuş olsada çok faydası oldu. herkese teker teker teşekkür ediyorum. en son yorumu okuyup cesaret edip laptobun kapağını indirdiğim gibi çantama koyup ortam olan yan masaya geçtim ve gayet güzel geçti. bravo (küfür içinde söylemeliyimki kimsenin üstüne alacağı aklımın ucundan geçmemişti. sonuçta oldukça göreceli spesifik bir tanım yaptım. yani insanların abi ben böyleyim bana küfür etti şimdi diyeceği cidden aklımdan geçmedi metaforumsal bir küfürdü o)


  • douglas  (07.04.17 21:29:45 ~ 21:31:53) 
Isler boyle yuruyor. Ayak uydurursun ya da oturup sikayet edersin. Dusuncem bu.


  • stavro  (07.04.17 22:00:23) 
aynen ama otonomonun cevabı efsane oldu


  • douglas  (07.04.17 23:39:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.