[]

Erkekleri çözemiyorum

merhaba sevgili duyuru ailesi
evet sorunum bu erkekleri çözemiyorum.
şimdi bir adam var diyelim sevgili değilsiniz ama konuşuyorsunuz sadece flört gibi düşünelim. Adam gün içerisinde kendisi mesaj atıyor cevap veriyorsunuz mesajlaşıyorsunuz kakara kikiri herşey güzel. sonra siz yazıyorsunuz mesajı okuyor cevap vermiyor üstüne sık sık whatsappa girip çıkıyor. ama cevap vermiyor. sonra siz yazıyorsunuz tekrar ya kusura bakma yoğundum diyor. Ulan whatsappa girip okuyosan e sonrasında da defalarca girip çıkıyorsan bu neyin yoğunluğu ? erkekler hele bi açıklayın bunu bana ya. aynı şeyi sana döncem az sonra yazıcam 10 dk sonra sendeyim filan diyip saatlerce bekleterek de yapıyor.


 
Tum erkekler ayni degil once bunu aklindan cikar.

Ikincisi ben seviyor olsam dort gozle mesajini beklerim, durum bu kadar acik yani. Neyi anlamadin?
  • Traveller  (06.04.17 14:37:54 ~ 14:38:42) 
Eve davet edersen kesin cevap verir.


  • arnold schwarzeneger  (06.04.17 14:40:24) 
@Traveller bu adam taktik adamı aslında biraz. ama bu yaptığı taktik mi çözemedim. böyle bir taktik olabilir mi ?


  • Esinsin  (06.04.17 14:42:58) 
@arnold schwarzeneger denicem bak ama ya gelirse :D


  • Esinsin  (06.04.17 14:43:40) 
Aklıma yazacak bir şey gelmiyorsa yazmam. Yazacak bir şeyi olmayıp da sırf muhabbet devam etsin diyen adam direkt saçmalar. Saçmalamak yerine susmak daha doğru. Muhabbeti gün içine yaymak lazım. Anlık muhabbetler çok zaman çalıyor. Ben lisede bir kızla 6 saat aralıksız mesajlaşmıştım bir gün. Kafamı telefondan kaldırdığımda 6. derste falandık. Halbuki zamana yaysan hiç strese girmeden muhabbet edersin.


  • dissendium  (06.04.17 14:44:30) 
daha cazip konuştuğu birileri vardır. adam skor odaklı çalışıyor aslında :) daha iyi bir pozisyon varsa değerlendiriyor. olmazsa senle goygoy yapıyor.


  • cekilmis gayfe  (06.04.17 14:45:10) 
@want2die yok ya işi olmadığını biliyorum olayda gece yaşanıyor zaten hatta işyerindeyken daha çok yazıyor


  • Esinsin  (06.04.17 14:47:43) 
@cekilmis gayfe ben napim bu durumda peki ?


  • Esinsin  (06.04.17 14:48:25) 
Muhabbetin ilgisini çekmiyor, seni beğenmiyor sadece senle takılıyor boş vakitlerini seninle değerlendiriyor , dikkatini ilgisini çeken birşey varsa onunla ilgileniyor kısaca yedek kulubesindesin. Emin ol aynen böyle


  • Fritz-X  (06.04.17 14:57:23) 
Ah be güzel kardeşim, yaş kaç? 17 18 falan mı?

Bunlar basit ve salakça yapılan taktiklerden. İlgilenmemek ve peşinden koşturmak. Yanıt vermemek.

Böyle birinden uzak dur. Ya da kölesi olmaya devam et.

Bu arada arnold +1

"Bu gece ev boş, bana gelsene" demeyi dene bir de. Amacın yanıt almaksa bu soruya %100 yanıt alırsın ;)
  • MaNOfTheYear  (06.04.17 14:59:12) 
@MaNOfTheYear peki napmam gerek bu taktik karşısında ? yani ben böyle şeylere takılmıyo gibi gözüküp yine her yazdığında hemen cevap veriyorum gülüyorum filan ki kezban sanmasın.yaşı da 27 bu arada küçük değil.


  • Esinsin  (06.04.17 15:05:44 ~ 15:06:42) 
boşa kalınca sana yazıyordur, kenarda birleri daha vardır. sana özel zaman ayırmıyordur


  • gazozailacatmauzmani  (06.04.17 15:05:52) 
İnsanlar sevilmediklerini neden bu kadar zor kabulleniyorlar..


  • kitap gibi sessiz  (06.04.17 15:10:12) 
@kitap gibi sessiz yahu sevmiyosa kendisi de yazmasın tekrar söylüyorum konuşmayı başlatan kendisi


  • Esinsin  (06.04.17 15:12:11) 
Ben de kadınları çözemiyorum. Nedir bu (bkz: hatunların efendi adam yerine piç tercihi) böyle ? Türkiye'de başka erkek mi yok ta buna kaldın...


  • iwasbornonamountainside  (06.04.17 15:13:01) 
kezban sanmasın diye ne demek ya, bırak ne düşünürse düşünsün. o senin kezban olduğunu düşünecek diye sen neden kendini değiştiriyorsun. istediğin gibi davran bırak ne olursa olsun. bazı türk erkekleri ilişkilerinde kadını insan olarak değil fethedilmesi gereken, sahip olunması gereken varlık olarak görür. ne kadar zor elde ederlerse o kadar hoşlarına gider. sen kezban sanmasın diye erkenden cevap verirken başka bir kız umursamaz, saatler sonra mesaj atar, adam da onun peşinden koşar.

bu mesajlara geç cevap verme, görüp yazmama olayı da tamamen strateji. eğer iş için whatsapp kullanan bir adam olsa ve düzgün biri olsa zaten sana söyler, 'iş için kullanıyorum ama sana cevap veremeyeceğim' diye. bırak adamı gitsin, böylesinden birşey olmaz. ama yok ben taktım dersen git sende aynısını yap. gör cevap verme, saatlerce sonra yaz vs...

bende bu tarz strateji vs gibi şeyleri bilmeden önce çok takılırdım, çok üzülürdüm. sonra zamanla strateji yapmayı öğrenince resmen insanlardan daha da nefret ettim. ne arkadaşlarımla ne de sevgilimle ilişkimde artık hiç strateji yapmıyorum. çok daha mutluyum, çok daha huzurluyum. karşımdaki insanlar da strateji kasan salaklardan bin kat daha kaliteliler.
  • you are my lethe  (06.04.17 15:28:23) 
@you are my lethe yani trip atmak filan istemiyorum çocuk çocuk. tavrımı da net koyamıyorum zor durumdayım yani. ben de nefret ederim taktik ve stratejiden.


  • Esinsin  (06.04.17 15:39:22) 
amacın ne? adamla yatmak istiyosan söyle gelir. ciddi düşünmekse bundan olmaz ama illa olsun diyorsan sen de ona geç yaz. oku ama yazma vs. restine rest ulan de


  • cekilmis gayfe  (06.04.17 16:01:34) 
Fritz_X +1

bunun cinsiyetle de ilgisi yok, iki tarafta da aynı durumu yapan insanlar var.
Seni yeterince begeniyor olsa cevap verirdi , vakit geçiriyor sadece.
Yüzyüze görüştüğünüzde nasıl ? orada kendini ele vermesi gerek. Plan yapılıp ektiği oluyor mu? Yada başka durumlar
  • bnmzz  (06.04.17 16:21:27) 
Ey allahim.. Nesini cozemedin? Adam yazmak istese yazar, istemiyor iste bu kadar basit. Sana yazmak istemiyor yani. Yani senden cok hoslaniyor falan degil bu kadar basit. Bunda anlasilamayacak bir sey yok kendini avutma.
Isi vardir musait degildir falan degil, gercekci ol biraz. Isi vardir diyenlere bakma:) kendini kandirma.

Ne yapmalisin? Yapman gereken bir sey yok, adam hoslanmiyor. Baska adam bulabiliyorsan ona calis.
  • stavro  (06.04.17 16:24:31 ~ 16:26:51) 
@stavro o zaman mesajlaşmayı neden kendisi başlatıyor ? hoşlanmıyor beğenmiyorsa hiç yazmasın. olay benim durduk yere yazmam onun da cevap vermemesi değil ki kendi başlattığı mesajlaşmaya cevap vermemesi.

@bnmzz yüzyüze görüşmeler gayet iyi
  • Esinsin  (06.04.17 16:55:34) 
İlişki çok mu yeni


  • bnmzz  (06.04.17 18:33:37) 
mesajlaşmayi neden başlatiyo nasıl bi soru ??
adam senle mesajlaşmadan nasıl senle yatıcak ??

arada boşlukta konuşuyo müsait ortam yaratmak hemde arayı soğutmamak adına ama elinde daha iyi ve garanti bi imkan varsa o an seni düşünmesi için bi sebebi yok bu kadar basit

güzel örnek vermişler eve davet et kesin gelir zaten ve sexten yeterince keyif almazsa bu noktadan sonra sorunun yanıtını almış olursun çünkü bi daha muhabbeti o başlatmaz emin ol. skor tablosuna eklenmiş bir tik olarak yer etmiş olursun adamın hayatında

eğer sex amacı güdüyosan dediğimi yap yok ben ilişki bekliyorum fln diyosan bu adam o adam değil adama yazmayı bırakıp hayatına devam et ^^
  • berginyonbaenre  (06.04.17 19:53:45) 
@bnmzz yeni sayılır uzun süredir tanışıklık var ama son 2 aydır yoğun iletişim. yeni mi sayılır ?


  • Esinsin  (07.04.17 13:02:47) 
sende sıkıntı var. o berkecan sen de mervesin. eve direk davet etme ama ima edebilirsin. bu sayede kıvırma payın olur. tamam geliyorum dese "annem temizlik yapıcakmış :s" diyemezsin saçma olur. söz konusu seks olduğunda çakraları açılıyor, dili çözülüyorsa herifin niyeti belli olmuş olur.

bana kalırsa ilgi alakayı başkasında ara bundan sana yâr olmaz. ha kadınlar manyaktır "yok tamam görüşmem" der gider o cocukla beraber olur sonra cocugun ilgisi kesilince triplere girerler.
  • atymaty  (10.04.17 23:26:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.