[]

bir işten sonuç alana değin o işi gizlemek

eksisozluk.com

direkt bugünün sözlük başlığını kopyaladım.geçenlerde bunu düşünüp yazacakken birisi neyse ki benim yerime başlığını açmış.

son 1 senedir bu durumu tamamiyle yaşıyorum, özellikle özel hayatımda kimle tanıştıysam ve tanıştığım kişileri arkadaşlarıma bahsettiysem o iş olmadı. ama tanışıp da arkadaşlarıma bahsetmediğim kişilerle daha güzel ilişkiler kurdum.

sanırım arkadaşlarımın arasından birinin nazarı mı değiyor yoksa beddua mı ediyorlar anlamadım ama bu gibi şeyleri arkadaşlarımla paylaşmadan da duramıyorum.

siz paylaşmama durumunu nasıl yapıyorsunuz? sizde durum nasıl?

 
Bu durumdan yakınan insan gördüm ama ben hiç dikkat etmedim şimdiye dek.


  • hayde bre  (04.04.17 17:21:06) 
Ben de gizliyorum, her seyi degil de sonucu belli olmayan seyleri.

Sonra millet de yapacak/deneyecek ama basarisiz olurlarsa bana saracaklar. Bunu sevmiyorum.
  • kuehles blondes  (04.04.17 17:22:56) 
gizliyorum bayağı.


  • orange coffee  (04.04.17 17:24:06) 
Paylaşmayan insanı sevmem + her şeyi paylaşırım.


  • devilred  (04.04.17 17:24:21) 
bu sefer anlatmiyim diyorum, dayanamiyorum gene anlatiyorum. mutluysam zaten bakan hemen anlayip soruyor, o zaman da yalan soyleyemem, anlatirim.


  • jimicik  (04.04.17 17:28:05) 
ben yeni başladım buna. anlatmıyorum. çünkü olmadığı zaman gerçekten insanlar. noldu bunu yapacaktın. naptın olmadı mı diye soruyorlar. uyuz oluyorum.


  • hononu  (04.04.17 17:32:48) 
ben ketum biriyim, genelde hiçbir şey anlatmam. ama aslında nadiren de olsa bunun tam tersi bir yöntem uyguluyorum. yani bir şeyi yapsam mı acaba düşündüğümde ve bunu ertelemeye başladığımı hissettiğimde (ki genelde böyle oluyor işte) bazen bunu etrafımdaki insanlara söylerim ki arada noldu o iş filan desinler ben de bu sorularla uğraşmıyım diye yapıyım gibi. ama yine de çok sık uyguladığım bi yöntem değil. sadece düşünüp de yapmayı sürekli ertelediğim ve aslında o kadar da zor/uğraştırıcı olmayan şeylerde kullanıyorum gibi işte.


  • tepedeki psychedelic adam  (04.04.17 17:35:19) 
ben de paylaşmam normalde. en son paylaştım mecbur kaldım, iş görüşmesindeen olumsuz cevap aldım. ilk aklıma gelen keşke söylemeseydim kimseye oldu.


  • veritaslibertas  (04.04.17 17:43:29) 
konu farketmez, sonuçlanmadıysa kimseye söylemem.


  • spirit crusher  (04.04.17 17:46:25) 
Ben salak gibi her seyimi anlatirdim iyi niyetle. Ama baktim ki en yakinlarim bile bu tip seyleri gizliyor. Her sey olup bitene kadar hiç bahsetmiyor, paylasmiyor. Herhangi bir başarısını, basvurdugu bir işi, sınavı,flörtü vs hicbir sekilde anlatmiyorlar. Ben niye anlatiyorum ki diye dusunuyorum artik. Birilerinin nazarı deger, isler yolunda gitmez dusuncesi bana gore kotu niyetli bir dusunce, bir seyler paylastigim insanlari boyle görmek istemiyorum ama paylasmamak daha dogru galiba.


  • aquarium  (04.04.17 17:50:06 ~ 17:51:46) 
ben de manitaların hepsini birbirinden gizliyorum. konuşmayı seven biri de değilim zaten. kendime saklıyorum herşeyi


  • hasmetizm 2046  (04.04.17 17:51:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.