[]

herkese mavi boncuk dağıtan burnu havada çok güzel kız sorunsalı

abiler ablalar bu tarz kızların zayıf karnı ne oluyor? her türlü fikre açığım.




 
güç


  • nilmiye  (02.04.17 01:27:39) 
kültürlü, yakışıklı, zengin erkekler?


  • manuel mandalina  (02.04.17 01:44:56) 
Kendinden daha güzel kızlar.


  • cabiday  (02.04.17 01:50:42) 
Ona çirkin olduğunu hissettir. Seninle daha çok ilgilenir. Örneğin beyaz tenliyse ıyy o ne öyle peynir gibi, kız dediğin hafif yanık tenli olacak gibi sallamasyon fikirler ortaya atabilirsin.


  • dissendium  (02.04.17 01:58:30) 
kızın ne kadar zeki ve hangi kültürü gözünde yücelttiğine göre değişir.

örneğin onun hayalinde hippi kültürü vardır o zaman saçı sakalı karışmış umarsız adama tapabilir vs.

zeki bir kız ise dışarıdan ne kadar salak göründüğüne bakma gene zeki erkekleri çekici bulacaktır.

ancak bu kızların zayıf karnı ilgiziliktir. fakat sıradan bir ilgisizlik ile bunu elde edemezsin. aşağılama-negging ile de bunu başarman zor. çünkü yaptığının taklit olduğu ve asıl amacını o kız 100 metreden anlar. gene onun egosunu cilalarsın.

o seni friendzone a almadan sen onu al. tek ve basit hareket ile gözden çıkar (zaten senin değil ve %99.99 olasılık ile de olmayacak) sonrası sadece kendin ol ekstra birşey yapmana gerek yok.
  • orpheus  (02.04.17 06:58:28) 
Sen ilgi göstermesen başkası gösterecek, bu yine çözüm değil.

Bu kızların en en en zayıf noktasını söyleyeyim sana asdgsfg ya bu hiç mümkün değil gerçekten ama ütopyalar diyarında neden olmasın:

Herkesin ilgi alakayı kesmesi. Herkesin ama. tek 1 kişi bile ilgi göstermeyecek asdghsfg ya bana çok komik geliyor. girdiği durumu düşünsene ahaha yıllardır ilgiye alışmış, bir anda yok asfgsfg
  • mandalina kokusu  (02.04.17 11:52:07) 
ondan önce senin onu friendzone'a alman. Denedim, çalıştı.


  • mirty  (02.04.17 12:36:04) 
biriyle tanıştım. benim ligimde değil, bariz. ben de fena gözükmüyorum ama kız hakikaten çoook güzel. ama ilgi düşkünü. hissedebiliyorum. hiç yürümeden arkadaş muamelesi yapmaya başladım buna. sanırım biraz afalladı. söylediklerine "hmm" falan yazıyorum, 15 dakika sonra yeni aldığı elbiseyi falan atıp "nasıl???" diyor ehehe. bilemiyorum, sende işe yarar mı ama en azından böyle bir kumar oynayabilirsin. muhtemelen bir bok olmayacak ama en azından havalı olan taraf ben olacağım. ayrıca o kız benim için yanıp tutuşsa bile uzun vadeli bir şey düşünmem çünkü sürekli kafa ağrıtacak tipler oluyor mavi boncuğu bol olan arkadaşlar.


  • johnnykilroy  (02.04.17 18:19:49) 
Zaman.

Bir yere kapak atamadan 30'u devirirlerse sıkıntı var.
  • arnold schwarzeneger  (03.04.17 10:38:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.