[]

Okumadım ama ... diye cevap verenleri siz de saçma buluyor musunuz?

Her gün bir sürü cevap görüyorum okumadım ama bla bla diye gidiyor. Madem okumadınız cevap vermeniz için silah mı dayandı başınıza neden cevap veriyorsunuz?

Bir başkasının duyurusunda çok saçma bi cevap gördüm mesela, adama mesaj atıp yanlış anlamışsın bak olay öyle değil sanki hiç okumadan yazmışsın gibi diyorum, ergen şeyleri okumakla vakit harcayamam ya okumadım tabii diyor. Wtf, amaç?


 
Bulmuyorum. Bu duyurunun ikinci paragrafını okumadim ama bu cevap vermeme engel değil.


  • osssy  (01.04.17 19:58:05) 
başlıkla duyru farklı olunca veriyorum öyle. adam hayat hikayesini yazmış duyruda oysa ben başlığı okuyup gelmiştim suç değil sonuçta


  • qazedcsrfvtyhngujmkol  (01.04.17 19:59:52) 
evet. hani işi olur da okuyamaz, bu anlaşılır ama yine de neden eksik cevap veriliyor ki? yani işin biter, sonra cevap ver. duyuru kaçmıyor sonuçta. yarışta da değiliz ki ilk x kişi cevap verdikten sonra kalan cevaplar uçup gitsin.


zaten sadece başlığa sığdırılmış sorularda "soru başlıkta" ibaresi düşülüyor, cevabı tamamen kendi ilke, zevk, deneyim veya bakış açına göre cevaplayabil. ama bazen öyle sorular oluyor ki bir sürü değişkenler/etmenler oluyor ve bunu göz önünde bulundurarak cevaplamamız isteniyor. sadece başlığa bakarak cevaplamayı da "okumadım ama..." diye cevaplamaktan farksız görüyorum.
  • m e b  (01.04.17 20:01:16) 
çok alakalı değil ama böyle bir şey tez savunmamda başıma geldi. tezin birer kopyasını 1 ya da 2 gün önceden hocalara bırakmıştım. savunma günü hocalardan biri "okumadım ama blah blah" diye bir şeyler demeye başladı. ben de kendisine "hocam sizin okumanıza gerek yok resimlerine baksanız yeter" demiştim. sunumdan sonra sorularıyla ağzıma defekasyon eyledi o ayrı. daha sonra aynı hoca doktora yeterlik jürimde de yer aldı, allahtan sözlü sınav günü hastalanıp gelemedi de güle oynaya geçtim.


  • ron dennis  (01.04.17 20:05:47) 
Bazıları her soruya cevap vermesi gerekiyormuş gibi davranıyor.Her konuda otoriteymiş gibi cevap yazmaya calısıyor.Bunların başı çekeni de gelir şimdi. Adam sigara icenlere sorum diye giriyor altta cevap "sigara içmiyorum" gel de kafayı duvara vurma.Sebebi mallık.


  • basubadelmevt  (01.04.17 20:10:19) 
Saçma bence. Okumadıysan cevap verme. Beyni yok fikri var bu tip insanların.


  • kaptan memo  (01.04.17 20:13:24) 
Okumadım ama haklısın. Yani başlığa göre en azından


  • hasmetizm 2046  (01.04.17 20:41:50) 
kızıyorum ama çok da saçma bulmuyorum. kafasına silah dayamıyoruz evet ama sonuç olarak yazmak istemiş olabilir, mümkündür. malum benim duyurularımı okumak altı hafta sürüyor, kendince birkaç paragraf okuyup sorduğum şeye cevap verebileceğini düşünmüş ve fikrini yazmak istemiş olabilir.

senin kızgınlığını anlıyorum ama yine de. yapmasalar daha iyi. yani zahmet edip okumuyorsan yazma kardeşim. ama onlara da bi şey diyemiyon, sormuşsun sonuçta "YAZMA O ZAMAN İTOVLİT" de denmiyo.

uzun lafın kısası, hepinize, terbiyesizleşilmediği sürece,

galeri3.uludagsozluk.com
  • der meister  (01.04.17 20:45:16) 
Okumadım diye başlayan birinin yazısınida ben okumuyorum. Her bi skimi kendisinin bildiğini düşünen ergen kişiler işte.


  • all girls dream  (01.04.17 21:28:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.