[]

Hep dating app var neden hiç gelin tanış, arkadaş olalım appi yok?

Herkesin iyi kötü arkadaşı vardır diye düşünülüyor ama mesela duyuruya baksan çoğu insan arkadaşsızlıktan kırılıyor. Arkadaş bulmak date bulmaktan daha zor çünkü. Ayrıca arkadaşı olanlar da değişik ortamlar, değişik insanlar isteyebilir gayet normal. Özellikle büyük şehirlerde uzaklıktan dolayı bazen varolan arkadaşlarla sık görüşülemiyor. Böyle insanları ortak ilgi, hobi vs. lere göre matchleyen, ne bileyim aşk acısı anlatmak istiyorum, birlikte sinema ve kahve yapmak istiyorum, gece çıkıp bir şeyler içmek istiyorum gibi seçenekler sunan bi app olsa yakındaki insanları tarasa tutmaz mı? Sanki tutmaz ama konuşalım nolacak :)




 
Okcupid ve tinderi arada oyle de kullaniyorum ben. Bi de couchsurfing i.


  • kuehles blondes  (01.04.17 16:46:40) 
Millet yine tipe göre hareket edeceğinden öyle bir şey mümkün değil bence. Ama olsa iyi olurdu tabi


  • Cruyff  (01.04.17 17:05:27) 
Burdan da tutturabilirsiniz.


  • MaNOfTheYear  (01.04.17 17:07:07) 
Yani diyorum ki, biriyle tanıştığında onunla neler yapabileceğine sen karar verirsin.

Tanıştığın yer burası olur, Tinder olur, Facebook olur. Tanıştığın yerin pek önemi yok.

Kimisiyle arkadaş olursun, kimine derdini anlatırsın, kimiyle görüşmez sadece telefonda konuşursun falan. Bunu sen belirlersin ve buna net bir şey koyamazsın. Bu kişiyle şunu yapacağım diye.

Çünkü görülmüştür ki, arkadaşlıkla başlayan ilişkiler bile sevgililiğe gidiyor. Yani yine dediğime geliyoruz.

Konuş, tanış, görüş ve sonrasına sen karar ver.
  • MaNOfTheYear  (01.04.17 17:55:00) 
tinder, facebook olunca hatta duyuru bile olunca iletişime geçme amacı %90 yürümek oluyor. Çok nadir çıkar böyle insanlar. Bunu kolaylaştırmak bahsettiğim şey. Ayrıca date kısmından ayıran şu olmalı tip değil karaktere göre seçim ön plana çıkmalı. Yani diyorum ki insanlar şu kızla arkadaş olayım da yarın yürürüm demesin, sevgilisi olan da gönül rahatlığıyla kullansın, bu app cidden arkadaşlık appi ben burdan kafama göre arkadaş bulacağım, güzel olması beni bağlamıyor desinler vs. Denk gelir anlaşırlar sonra sevgililik de doğabilir o bizi ilgilendirmez, bahsettiğim şey yaklaşım. Ama cruyff haklı, yine en önemli şey tip olacak ve kimse öyle yaklaşmaz.


  • ekaterina  (01.04.17 18:08:09) 
Bunu sen kolaylaştıracaksın. Konuşmaların ve yaklaşımın öyle olacak.

Benim sinema arkadaşım vardı mesela. İnternetten tanışmıştım. Öyle sinemaya falan gidiyorduk.
  • MaNOfTheYear  (01.04.17 18:10:48) 
pipo diye bi app vardi. bak istersen o tarz olmali.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (01.04.17 19:30:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.