[]

mmm turkey sistemi hakkında bilgisi olanlar

mmm turkey nedir arkadaslar? sistem nasıl işliyor? nasıl senin kar etmeni sağlıyorlar ve nasıl dolandirilabilirsin? sakın girme tarzı şeyler yazmayın girmeyeceğim kesin ama detaylari merak ediyorum. bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim ve diğer girecek arkadaşlara sanal ortamda referans oluşturur.




 
turkeymmm.net
www.gelirkapisi.com

Burada MANTIK Basit Önce Yardım Ederim Diye Talep Açıyorsunuz Örneğin 10 Bin TL Bu Rakam Küçükte Olabilir Size Bağlı 10 BİN TL Sadece Örnek . Tabi Bu Parayı Hemen Yatırmıyorsunuz. Sizlere İstek Gelecek Örneğin Haftada Yada Ayda 1000 TL 500 TL Yada 250 TL . Her İstek Geldiğinde Karşı Tarafa Bu Paraları Gönderiyorsunuz.Bu 1 Ayda Sürebilir 2 Ayda 3 Ayda Veya Daha Fazla Ama Daha Sonra Toplamda 10 Bin TL Gönderdiğinizde Yatırdığınız Para Artı %30 Kazancınızı Çekebilirsiniz.

çok mantıklı değil mi?
  • rhan  (01.04.17 02:07:17) 
tamamen dolandırıcılık üzerine kurulu.


  • tukenmez adam  (01.04.17 02:23:16) 
bildiğin saadet zinciri bu. sakın bulaşma

düzenleme: ha özür detay istiyorsun.

bu sistemlerde her yeni giren onun üstünde giren kişiye ve onun üstlerine belli oranlarda yardım ederler. herkesin ağı yeni kişilerle beslendikçe para akışı en tepeye doğru devam eder (devasa bir üçgen düşün). zincire yeni kişiler eklenemediğinde sistem çöker ve oransal olarak büyük çoğunluk zarar etmiş olur. bu zinciler asla sonsuza kadar sürmez bunun 100000000 tane örneği var ve hep ad değiştirerek yeniden ortaya çıkarlar.
  • tuzumkuru  (01.04.17 04:13:56 ~ 04:17:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.