[]

oyuncular yardım (tom clancy's ghost recon season pass)

arkaşşar selam !

yılların ortamcısı olarak tom clancy's serisini orijinal almayı planlıyorum. kavramlara aşina olmaya çalışıyorum. şöyle ki tom clancy's ghost recon wildlands season pass 120 tl şu an. halbuki geçen sene çıkan the division 170. ben mi bi şeyi eksik anlıyorum yoksa ekstradan indirim mi var wildlands'te ??

bir de ikisini de alayım mı ? direk wildland'den mi dalayım ? tek tabanca oynamayı planlıyorum. ortamlara belki sonra akarım.

selametle...

 
season pass ile normal oyunu satın almak farklı bir şey.3gün önce steam'de indirim vardı keşke o zaman karar verseydin almaya.ben olsam wildlands alırdım ama imkanım olsa ikisi de güzel oyun.


  • valkin rockefeller  (29.03.17 22:52:25) 
farklı mı ? ya baktım season pass için "1 yıl içindeki tüm dlc'leri de satın almış oluyorsun" demişler ama eksik mi anlamışım ? yani ana oyun hariç sadece 1 yıllık dlc'leri almak mı demek oluyor bu season pass. ana oyunu ayrıca almam lazım he mi ?

vay adiler.... -_-
  • kuul  (29.03.17 22:57:11) 
bazen oyunlarla beraber de satilabiliyor season pass ama dikkatli inceleyip almak lazım.senin baktığın oyunda oyun ayrı, season pass ayrı satılıyor maalesef:(


  • valkin rockefeller  (29.03.17 23:01:28) 
orijinal alıcam derken. çin malı da mı var bu oyunun


  • charon walken  (30.03.17 19:12:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.