[]

mail yazdim ama emin olamadim ikinci goz lazim

bizim A sirketi musterimiz B sirketini sahibi X e mail atiyor. B bizden mal aldi. bu maldan memnunlar mi ogrenmek istiyoruz. sirketin uretimcisi olarak ben mail atiyorum B firmasi genel muduru Xe. daha once maillestik taniyor beni.

X Bey Merhaba,


Öncelikle size A-B işbirliğinin tekrar başlamasından dolayı duyduğumuz mutluluğu bildirmek isterim. İkincil olarak ise sormak istediğim, gönderdiğimiz ürünlerden olumlu veyahut olumsuz bize iletmek istediğiniz bir geri dönüşün olup olmadığı.

Ayrıca uygun bir zamanda sizinle tekrar oturup bundan sonraki işbirliği için nasıl bir yol izlenebilir, iki taraf da bu işbirliğinden nasıl en üst verimi alabilir bunu konuşmayı isteriz.

Saygilarimla

Charlotte Blanc
edit: gonderdim arkadaslar sagolun.

 
veyahut yerine "ya da" veya "veya" yazsan ben daha çok beğenirdim :)

onun dışında ikincil olarak yerine başka bi şey yazabilir misin, onu düşünüyorum. yoksa gayet olmuş bence.
  • 111111  (28.03.17 12:38:55) 
İkincil olarak ise sormak istediğim, gönderdiğimiz ürünlerden bize iletmek istediğiniz olumlu veyahut olumsuz bir geri dönüşün olup olmadığı.


  • deligine yuvarlanmis tavsan  (28.03.17 12:40:32) 
Öncelikle size A-B işbirliğinin tekrar başlamasından dolayı duyduğumuz mutluluğu bildirmek isterim.

burada isbirligi sanki varmis, bitmis yeniden baslamis anlami cikiyor. eger sadece isbirliginden mutlu oldugunu tekrar belirteceksen, tekrar bildirmek isterim'den once olmali. ayrica bence belirtmek isterim daha uygun.

olumlu veyahut olumsuz bize iletmek istediğiniz bir geri dönüşün olup olmadığı.
burada da bize iletmek istediginiz olumlu olumsuz geri donus daha uygun olur.

oturup konusmak isteriz yazim dilinde kullanilmaz.
Ayrıca uygun bir zamanda sizinle her iki sirketin de bu isbirliginden en iyi verimi alabilmesi icin bundan sonra nasil bir yol izleyebilecegimiz hususunda konusmak isteriz. gibi bir cumle daha uygun sanki.
  • kassiopeia  (28.03.17 13:16:29) 
@111111 dediklerine katılıp eklemek isterim

iş geliştirmek için neler yapabiliriz bununla ilgili uygun bir zamanda görüşme planlayalım

gibi değiştirebilisin
  • devilone  (28.03.17 17:04:20) 
'İkincil' değil 'ikinci olarak sormak istediğim' dersen daha güzel olur.dil bilgisine dikkat ederseniz


  • smokee  (28.03.17 17:22:42 ~ 17:23:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.