[]

Watson ürün iade

Selams.geçen watsondan alışveriş yaptım. Alışverişimin içinde daha önce 10 liraya aldığım bişey 20 lira olduğunu gördüm fişte ve iade etmek istedim. İade almadılar. Açılmadı ürün. Gıcık oldum arkadaş bu ürünü illa iade edeceğim. Hatta aldığım başka ürünlerde var onları da iade edeceğim. Neden iade edemiyorum. Vazgeçtim. Tüketici danışma hattını aradım olmaz dedi. Firmanın kendi insiyatifi dedi. Ama ekşisözlükte bazen onlarında hata yaptıklarına dair bi entry var. Var mı bi çözümü? Daha da watsona gitmicem.




 
Değişimle kurtulabilirsiniz gibi geliyor. 20₺ lik başka bir şeyle değiştirin.


  • medre  (28.03.17 11:57:58) 
mağazadan aldıysan kafana göre iade edemezsin. ürünün ayıplı olması falan gerekir iade edebilmek için. rafta 10 lira yazıyordu da kasada 20 lira geçmişse haklısın ama öyle bir durum yoksa daha önce şu paraya almış olmak iade için yeterli bir sebep değil. dedikleri gibi kendi inisiyatiflerine kalıyor..

edit: "kendi inisiyatiflerine kalıyor" olduğu için migros veya başka mağazalarla falan karşılaştırmanın bir mantığı yok. mesela carrefour da hiç uğraştırmadan iade alır müşteri memnuniyeti vs. diyerek. watsons da x kişiden alır ama senden almayabilir mesela. daha basit ifade ile canları isterse alır istemezlerse almazlar..

edit 2: gidip biraz çemkirirsen falan lanet olsun diyerek geri alabilirler. işe yaramışlığı var bu yöntemin daha önceden fakat ters tepebilir de tabi..
  • nrmnm  (28.03.17 11:59:01 ~ 12:22:20) 
her watsons duyurusunun altina bunu yazacagim. gecen yil olan bitenden sonra hala watsons'a gidiyorsaniz iyi olmus size, yok yapacaginiz bir sey.


  • kassiopeia  (28.03.17 11:59:34) 
Ne olmuş ki geçen yıl? Daha da gitmiycem zaten de. Watsondan sonra migrosa gittim. Dedim ki kasadaki çocuğa ben bu kremi alsam. Sonra açmadan pişman olsam geri versem nasıl olur dedim. Sıkıntı yok alırız dedi.
Bu arada fiyat bilgisi yok satın aldığım şeyin yakınlarında. Daha önce alışımda da kadın sistemden gördü.

  • banane yaaaa  (28.03.17 12:02:38) 
eksisozluk.com

eksisozluk.com

once ayni gun yaptiklarini acikca savundular, 'ne var aradik, bir sey olmaz' tadinda bir aciklama yapildi.
  • kassiopeia  (28.03.17 12:15:13) 
biz gitmiyoruz +1

www.eksiduyuru.com
  • yue  (28.03.17 12:48:47) 
Zaten o kadar terbiyesizler ki. Çağrı merkezinde biriyle konuştum. Benim en yetkili diyor çağrı merkezinde çalışan biri.
Gitmeyeceğim ben de artık da keşke aldıklarımı da iade edebilseydim. Neyse boğazlarında kalsın. İnşallah çoluklarından çocuklarından çıkar. 3 kuruşluk şey uğraşmak istemiyorum da içimden ama davranış tarzlarından dolayı o alışverişimde ihtiyacım olsun olmasın herşeyi geri vermek istemiştim. Neyse herkese teşekürler.

  • banane yaaaa  (28.03.17 13:06:10) 
hijyenik ürün olması ayırdı önemli. öyle @nrmnm'nin dediği gibi canım isterse alırım, istersem almam diye bir şey yok. gerekli şart sağlandığı takdirde iade almak zo-run-da-lar.

ha watsons'daki çoğu ürün de hijyenik sınıfına girer gerçi, orası ayrı.
  • zoque  (28.03.17 13:11:05) 
asdfghjklşi hecelerine ayırınca ne değişti bilmiyorum ama ben de aynısını dedim zaten. iade edebilmek için gerekli şartın sağlanması gerek ve bu şart da ürünün veya hizmetin ayıplı olması. ben bu ürünü aldım ama şimdi vazgeçtim diye giderseniz almak zorunda de-ğil-ler.


  • nrmnm  (28.03.17 13:54:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.