[]

yeni bir iş kurmak

Merhabalar, yeni bir iş kurmayı düşünüyoruz 2 kişiyiz. Yurtdışında ülke belirtmeyeyim süt üretimi tesisi işi. Süt,yoğurt, ayran yapmayı düşünüyoruz ilk başta ben çok araştırdım ve yurtdışında yerimiz hazır. Makineleri Türkiyeden alacağız. Günlük 4 ton süt kapasitesi ile başlamayı planlıyoruz. Bu işe girmeden bilmemiz gerekenler nelerdir? yapacağımız ülkede pazar araştırması yapacağız tabiki de ama başka nelere dikkat etmemiz gerekiyor? Tavsiyelerinizi, deneyimlerinizi, fikirlerinizi bekliyorum




 
ülkenin sağlık bakanlığından, belediyesinden vs alınacak izinleri çok iyi araştırın, uzun vadeli tüm pürüz çıkarabilecek konuları göz önüne alın mümkünse şimdiden halledin, ilerde ayak bağı olmasın. bunlar dışında iyi şanslar.


  • zebragibi  (26.03.17 16:51:28) 
satış, dağıtım süreçlerini kurgulayın. 4 ton sütü market ve son kullanıcıya nasıl ulaştıracaksınız ?
bayilikler kurmak önemli,bütün işi siz yapamazsınız. mevcut dağıtım kanalları sizinle entegre olabiliyorsa güzel bir başlangıç olur.

  • rhan  (26.03.17 18:13:35) 
Buraya soracak haldeysen hiç başlamayın.


  • shenergy  (26.03.17 19:05:07) 
İşi kurmayın batırırsınız. Türkiye gibi değil heryer daha hiç bi fikriniz yok işinizle ilgili buraya soruyorsunuz. Yaşadığın ülkenin yoğurdunu vs ye tadına bak oma göre üretim yap yoksa çöpe gider yoğurtlar


  • England  (26.03.17 19:38:28) 
Spesifik olarak süt işini bilmem ama pazar araştırmasını iyi yapmalısın. Müşteriler her zaman aldığı ürünü bırakıp neden sana yönelsin? Üretimde ya da halka sunma kısmında farklılıklar oluşturabilir ön plana çıkabilirsiniz. Ne onlar dersen bilmiyorum.

Ha birde bir iş kurarken batarsın diyenleri dinleme. Çok olur onlardan. Kimse birden çok başarılı olamıyor. Araştırmanı iyi yapar profesyonellerle çalışırsan olur.
  • hayde bre  (26.03.17 20:10:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.