[]

Bu çantayı yaptırabilir miyim?

gravgrav.com bu çantaları çok beğeniyorum ama bu kadar para veremem, yaptırabilir miyim sizce, ahşabını ve deliklerini yaptırabilsem kaneviçesini ben kendim yaparım çünkü. Neresi yapar bi de? Teşekkürler.




 
Yaptırırsın da çok kullanışsız bir çantaymış bence, verdiğin emeğe değer mi.
Derin iki kasnak alıp ikisinin de sadece iç parçalarını ya da dış parçalarını marangoza götürürsün. Altını kesip üste o boyutta kontrplak keser. Konrtplagı lazer kesimle deldirirsin. Nalburdan ve tuhafiyeden metal parçaları alırsın. Bir tane kemer alıp ya da direkt deri alıp diktirirsin. Kanaviçeyi yapıp birleştirirsin. İç kısımda minik mıknatıslar var onlarsız zaten tam kapanmaz. Onlar da yapıştırılır.
Ya da elinde dremel varsa hepsini kendin yapabilirrsin.
  • Domuz  (25.03.17 18:09:10 ~ 18:15:17) 
@domuz ben biraz daha derin yaptırırım daha kullanışlı olur diye düşündüm.


  • beni taniyan yok bu sehirde  (25.03.17 18:22:00) 
Derin de olsa bu çanta dikey durumda açıldığında problemli. Alta sıkışacak, yandan düşecek eşyalar. Yatayken açmak lazım hep. Eğer yaptıracak/yapacak olursan o yanlardaki ince şeritler yerine altı tamamen ve yanları da daha yükseğe kadar kapatan bir kumaş kullanabilirsin iç kısımda ama o da kapanırken araya sıkışmayacak şekilde yanları sert ve içe katlanır olabilir.


  • Domuz  (25.03.17 18:40:24) 
ben domuzu tebrik etmeye geldim çok güzel yanıtlar vermiş


  • Aşk Adamı  (26.03.17 08:02:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.