[]

Kitaplar yok olur mu?

Merhaba, bulut depolamayla beraber cdlerin artık kullanılmaması gibi zamanla e kitaplar nedeniyle normal basım kitaplar da yok olur mu, olmaz mı, ne zaman olabilir sizce?




 
Zannetmem. En azından bize denk gelmez. Vcd bile hala satılıyor öyle düşün.


  • patatesli yumurta  (25.03.17 17:51:01) 
kitap, bugün kullandığımız tüm teknolojiden eskide( cd dvd flash disk) ama yine de popüler. bir kitap uygun saklanınca 500 yıl dayanabiliyor ama cd öyle değil. o yüzden en iyi teknoloji hala o.


  • ykyt  (25.03.17 18:01:29) 
Olmaz yazılı kaynağın yok olması mümkün değil.


  • gozu acik sevisen yahudi  (25.03.17 18:12:46) 
azalarak biter. belki önemli kütüphanelerde, antikacılarda bulunur. atıyorum ama bunun olması için de en az 100 yıl gerekir.
tamamen yok olur mu derseniz müzelerde, halka kapalı kasalarda bir şekilde saklarlar diye düşünüyorum.

  • anonim yazar  (25.03.17 19:35:39 ~ 19:36:29) 
trend e bakılırsa @anonim yazar +1

git gide klasik kitap basmak daha maliyetli hala gelecek gibi gözüküyor. Ancak uzun zaman sonra tabi..
  • qazaqwsx  (25.03.17 19:39:15) 
VHS kasetlere ne olduysa o olacak. Antika birileri çıkıp aksini iddia edecek doğal olarak, yanılıyorpar tabii ki.


  • doxanikee  (25.03.17 20:22:00) 
Özellikle süreli yayınlarda basılı bulunma imkanı çok azaldı. Birçok dergi bile artık basılı çıkmıyor, bulamıyorsunuz.

Zamanla kitaplarda da bu trendin süreceği kanısındayım. Ama e-book teknolojisi henüz ihtiyaçları (örneğin benim) karşılamıyor. Daha 40 fırın ekmek yemesi lazım.
  • babilbaligi  (26.03.17 16:30:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.