[]

Sabah kaçta devlet tiyatrosu gişesinde olmak gerekir?

Profesyonel sonunda Ankara'ya geldi ben de izlemeyi çok istiyorum. Sizce dokuzda gişede olsam yeter mi yoksa çok mu insan olur önümde ve internete açılmadan alamaz mıyım?




 
İstanbul'da sık sık oynanmasına rağmen 6:30 gitmiştim ve benden önce giden iki kişi vardı.
Bence bir gün erken uyanıp beklemeye değer.
İnternetten bir kere yakaladım imkansız değil ama zor.
  • mutekebbir  (24.03.17 22:57:57) 
Bence 9dan önce orda olun çünkü hiç belli olmuyor ayrıca hangi gişede olacağınız da önemli (cüneyt gökçerde mesela daha az insan oluyor),bu arada gerçekten çok güzel bir oyun.


  • archery  (24.03.17 23:02:40) 
İstanbul'da ben 4 defe izledim her seferinde 8.30 gibi gişede oluyordum her seferinde de almıştım bileti ama Ankara'ya yeni geldiyse kontrolsüz bir akın illa ki olacaktır, o nedenle baya erken gitmek şart. Yalnız şöyle bir şey var: Gişeler açıldıktan 15 dakika sonra internet gişesi açılıyor, o sürede de gişede biletler bitiyor ama biletlerin büyük bir kısmı blok satışla da bitmiş olabiliyor, o nedenle gişede sıraya girenlere fazla bilet kalmayabiliyor. Bunu da gözardı etmemek gerek.


  • angelus  (24.03.17 23:03:56) 
on çeyrek kala Mithatpaşa caddesi üzerindeki 75.yil gisesine gidin. oradan aldım bugün, çok kişi bilmiyor orayı. hadi dokuz buçukta gidin garanti olsun.


  • nouma21  (24.03.17 23:50:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.