[]

Sabiha Gökçen'den Maslak'a bir buçuk saatte gidiş

...toplu taşımayla mümkün müdür? Cumartesi 11:00'de uçak inecek. İstanbul'da yaşayan arkadaşlardan hangisine sorsam farklı şey söylediler. Kimi "4. Levent'e otobüs 40 dakikada gidiyor rahat yetişirsin" dedi, kimi "işi şansa bırakma Kartal metroyla aktarma yapa yapa git" dedi, kimi "imkansız, kesin taksiye bineceksin" dedi. Buraya da sorayım dedim. Şimdiden teşekkürler.




 
Bu arada, iett'nin sitesinde Sabiha Gökçen'den 4. Levent'e giden otobüsün (E-3) varış süresi iki saat diyor, bilen var mı? Metroda da aktarmalarda hiç beklemesem bir buçuk saati geçer galiba? Toplu taşıma iptal o halde benim durumda?


  • iraksak  (24.03.17 22:37:07) 
@hellokopter, çok teşekkür ederim. evet, itü ayazağa durağı aslında gitmem gereken yer. o halde e-3'e binip 4. levent metroyla geçiyorum?


  • iraksak  (24.03.17 22:41:25) 
metro veya express olmayan hicbir seye binme metro metrobus arti otobusle 3 saate yakin surede gittim tam tersini o da otobusun express olmayisindan dolayi oldu


  • tiredpanda  (24.03.17 22:50:46) 
Havataş'a bin o otobüs çok geç geliyor bazen saati şaşıyor vs, havataş hiç şaşmaz. Leventten de taksiye bin 13 tl falan tutuyor üniversite.


  • ekaterina  (24.03.17 23:13:29) 
çok teşekkürler, havataş o halde. oradan da taksi.


  • iraksak  (24.03.17 23:27:27) 
Kesinlikle havataş ve taksi.


  • medre  (25.03.17 02:01:08) 
Ben geçenlerde akşam 7 de bindim 8.30 da ordüada oldum. Gelirkende yine akşam 1 saatte geldi. İett


  • boran79  (25.03.17 02:53:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.