[]

Saat zevki olan hanımlar/beyler. Bana da bi yardım etsenize.

Kol saati beğenme işinden hiç anlamıyorum. Bu konuda iyi kötü bir beğeni geliştiremedim çünkü daha önce hiç saat takmadım. Aslında saat takmayı da sevmiyordum fakat artık sevdiğime karar verdim :D

Belli bir estetik zevki olan, saatlerden anlayan hanımlar/beyler sizden ricam şu:

Özellikle koyu lacivert takım elbise-açık renk gömlekle uyumlu olabilecek,
Duruma göre siyah takım elbise ile de takılabilecek saat önerilerine ihtiyacım var. Erkek saati olucak. Ben a hiç beğenemiyorum ya çok fazla beğeniyorum filan.. Beceremiyorum bu işi ya.

Başlangıç için saati Aliexpress'ten satın almayı düşünüyorum. Önerilerinizi buradan link koyarak yaparsanız benim için daha iyi olur.

Çok uçuk fiyatlar ödemeden, yakşıklı bi saat yapalım bana, olur mu?

Tenks yü!

 
Uçuk fiyat anlayışın ne? En önemli kısım bu.


  • arnold schwarzeneger  (24.03.17 12:10:55) 
aliexpresten almayın bence. bütçeniz nedir onu bir söyleyin.
ek olarak kot üreticisinin, gözlük üreticisinin, ne bileyim otomobil üreticisinin saatlerini de almayın. saat üreten firmaların saatlerini alın. bunu göz önünde bulundurursanız ve bütçenizi de belirlerseniz zaten almak istediğiniz saat skalası daralacaktır diye düşünüyorum. bir de takım elbiseyle deri kayışlı saat takılır.

  • veritaslibertas  (24.03.17 12:15:34 ~ 12:17:15) 
O zaman şöyle diyeyim. Şu aşamada maksimum 150-160 tl verebilirim. Bu yüzden aliexpress düşündüm.


  • sansli pipi  (24.03.17 12:18:38) 
  • sporty  (24.03.17 13:42:48 ~ 13:46:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.