[]

nikah günü ayrılmak

bu kadar filmde dizide nikah günü ayrılan hatta "evlenmeyi kabul ediyor musunuz?"a hayır diyen insanlar oluyor. cidden bu kadar sık oluyor mu, hatta hiç oluyor mu böyle şeyler? bu durumdaki birini tanıyor musunuz?




 
Ben olduğunu biliyorum birisi nikahtan 2 gün önce ayrılmıştı, sebep de kızın kına gecesine sizin taraftan kimse gelmese olur mu, ben ailem, arkadaşlarımla eğlenmek istiyorum demesi. Damat kızın, kendi ailesine hiçbir zaman değer vermeyeceğini düşünmüş sabaha kadar uyuyamamış sonra da ayrıldı.

Uzak bir tanıdık da düğün günü ayrılmıştı, kız tarafı normal bir aileyken erkek tarafı çok dindarmış, kızın ailesinin isteği üzerine düğün yapılmış erkek tarafı "düğün bize göre değil bu ne ya .s .s" diyormuş. Gece saat 11'de düğünün bitmesine yakın, damadın amcası bazı kişilerin alkol aldığını görünce sinirlenmiş, daha bu düğün bitmeyecek mi diye bağırıp sahneye sandalye fırlatmış, sonra kavga kıyamet ayrılmışlar öyle işte.
  • ekaterina  (23.03.17 19:26:39 ~ 19:28:14) 
düğününde ayrilanları biliyorum. genelde anlayişsız taraflardan birisinin maddi konular üzerinde yanlış davranışları sebep oluyor.


  • 1adam  (23.03.17 19:31:21) 
Ekaterina'nin dediği gibi düğün günü ayrılan bir çift biliyorum ben de. Sebep de benzer. Erkek tarafı aşırı dindar; kızın giydiği gelinlikten, gelen misafirler icinde mini etek giyen kadınların olmasına rahat bir sürü şeye laf etmişler. Kızın babası da zaten gönüllü değilmiş. Düğünün ortasında kiyamet kopmuş. Damat da ailesini hiç uyarmayinca babası kızın kolundan tutup salondan cikarmış. 'Ben kızımı sokakta bulmadım' diye.


  • fraise  (23.03.17 19:42:49) 
düğünden sadece 5 saat önce ayrılan bir çift biliyorum. kadın şu an antidepresanlarla yaşıyor. erkek tarafından biri hakaret etmiş sanırım öyle bir şey.


  • muslugubozukhayrat  (23.03.17 20:12:50) 
@konusma ben konusuyorum hiçbir şey anlamadım ya. Açıklar mısın, oğlu türkle evlenecekti demişsin sonra kız laz demişsin, kız tarafından birisi böyle oyun mu olur diyorsa sonra kız niye ağlıyor ben kültürümü veremicem diye, kendi tarafından birisi bozmuş zaten :/ anlamadım cidden.


  • ekaterina  (23.03.17 20:15:19) 
Benim. 2 sene önce düğün gunu terkettim. Nikah memuruna sormustum cok sık olmuyordur degil mi diye, yoo oluyor demişti.


  • kompisko  (23.03.17 20:46:25 ~ 20:48:04) 
@kompisko sen neden terk ettin?


  • o ben degilim  (23.03.17 21:18:01) 
Benim bir arkadaşım liseden sevgilisi ile evleniyor. Resmi nikah kıyılmış düğünden önce. Düğüne birkaç gün kala adamın kendisini aldattığını öğreniyor. Gelinliği parça parça ediyor, evin eşyalarını dağıtıyor. Güç bela boşanıyor bu arada hala lise mezunu. Sonra ben bari açıktan üniversite okuyayim deyip sınava giriyor, ıstanbulda öğretmenliği kazanıyor. Ben de kendisi ile üniversitede tanıştım.
Şimdi başkası ile evli ama boşandığı adam ona evlenene kadar dahi haber yolluyormuş.

  • cabiday  (23.03.17 21:34:17) 
birkaç ay önce arkadaş grubunda konuşuluyordu. ben tanımıyorum ama kız bir çocukla evlenecek, çocuğun ailesi dindar kız onlar kadar dindar değil. düğün günü düğün yapılacak yere gidiyorlar kız gelinliğini giyiyor kayınvalide "kızım bu gelinlik fazla dar değil mi" diyor. kız da orada yüzüğü çıkartıp kadına fırlatıyor ve düğün iptal oluyor. kız hiç pişman değil.

bir başka olay da düğün günü değil öncesinde. erkeğin ailesi dindar, kız da dindar. nişanlarında müzik çaldırıyor kız ve çok ağır makyaj yapıyor süsleniyor. erkeğin ailesi de müzik istemediğini tembihle söylemiş kıza ama kız dinlemiyor. nişan gecesi "bu bizi yok sayıyor, umursamıyor" diye erkeğin ailesi nişanı attırıyor. kız sonra çok üzülüyor ama aile karar değiştirmiyor.
  • pinkpeony  (23.03.17 21:44:48) 
Benim daha önce ayrilmam gerekiyordu o gune kadar birikti birikti ve patladım. Neden cok fazla. Aileler birbirine girmedi ama anneler anlasamadi bu da kıza yansidi. Annemden hesap sormaya falan kalktı. Bunun uzerine bitmek bilmeyen kavgalar vs olunca öeehh başlarım böyle aşkın ızdırabına deyip yeter dedim


  • kompisko  (23.03.17 22:09:02 ~ 22:09:47) 
Uzaktan akrabamiz dugunden bir gun once ayrilmisti. Nedenini tam olarak bilmiyoruz ama kizin annesi cok dominant her seye karisan bir tipti, ailelerin ikisi de cok dindar olmasina ragmen aralarinda anlasmazlik olmus, erkek tarafi isi bozmus.


  • saçdemeti  (23.03.17 22:33:17) 
Ailelerin tanışma yemeğinde çıkan kavga nedeni ile ayrılan biliyorum.


  • Son Müzakereci  (23.03.17 23:13:17) 
dügünden üc gün önce damadın ben emin degilim dedigi bir olayi biliyorum. uzaktan akrabalar atlayip gelmisler, herkes dügün telasinda, son ayarlamalar yapiliyorken iptal edildi nikah ve dügün.


  • thewizardofearthsea  (23.03.17 23:15:02) 
var öyle bir tanıdıgım bır hafta once ayrılan.
bir de evlendikten bir gun sonra pisman olan var 3 ay sonra bosanıp gerı geldı. sorular karısık bır suruydu

  • hopp  (23.03.17 23:21:19 ~ 23:21:42) 
Çırağan sarayında yapılacak düğün iptal edildi, kişi başı 1000 tl den 1000 kişilik önceden ödenen bu düğünün davetiyelerini erkek tarafı 250₺ den eşe dosta "çırağanda akşam yemeği" diyerek satmaya çalıştılar.


  • sekerse tehlike  (24.03.17 02:20:37) 
Bir arkadasim, -ben kizin arkadasiyim- gelinlik bakmaya gidiliyor, cocugun annesinin istedigi gelinlik alinmadi diye erkek tarafi nisani atti. Kiz bir yila yakin cok kotu gunler gecirdi. Simdi baskasiyla evli, cocugu var. bence onun icin cok daha hayirlisi oldu. Erkek tarafinin da ayrilasi varmis ya da baya bildigin psikopatmis dedim ben de.


  • kassiopeia  (24.03.17 02:28:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.