[]

rafadan haşlanmış yumurta+yarım avokado+(???)

3 tane perfect rafadan yumurta + yarım avokado + pul biber kombinasyonunu püre haline getiriyorum, ne eklesem de sabahları süper sporcu kahvaltısını elde etsem?




 
More eggs moreeeeeee!!!


  • gozu acik sevisen yahudi  (23.03.17 12:05:56) 
Yağlı lor ya da daha fazla yumurta.


  • arnold schwarzeneger  (23.03.17 12:20:56) 
bu haliyle doyuyorum aslında ama çok ısrar ettiniz bi tane artırayım sayıyı. güzel de bi tatlı lor yabıştırabilirim içine. x tohomu y baharatı gibi bi öneri yoksa aynen devam o zaman.


  • hasmetizm 2046  (23.03.17 12:52:03) 
Kaymak da baya iyi oluyor.


  • angelus  (23.03.17 12:55:09) 
Yoğurt ekleyebilirsin, chia tohumu ekleyebilirsin.

Ben süt+yulaf ezmesi+yarım muz+chia tohumu+(bazen)keçiboynuzu özü şeklinde bir karışım yapıyorum. Buna çiğ yumurta da eklenebiliyor ancak ben sevmiyorum bir de bakteri falan olabiliyormuş (ne kadar doğru bilmiyorum).

Edit: Baktım şimdi, @krem peynir'in dediği gibi, yumurtanın kabuğunda salmonella bulunabiliyormuş. www.fda.gov
Fda'nın sitesinde yumurtaları sarısı ve beyazı katılaşana kadar haşlayın, tavaya kıracaksanız cıvık kısmı kalmayana kadar pişirin, çiğ kullanacaksanız kabuğu sterilize edilmiş veya pastorize yumurta kullanın diyor.
Tabii bu biraz "fazla" önlem sanki, lıkır lıkır çiğ yumurta içen çok insan var, ama yine de riske atmamak iyidir. Bilgi olarak burada bulunsun:p
  • peggy  (23.03.17 13:07:21 ~ 13:30:00) 
peggy +1 ben de bu formülden yapıyorum.


  • veritaslibertas  (23.03.17 13:15:12) 
lor + seviyorsan çörek otu. hem yağı da biraz artırmış olursun çörek otuyla.


  • treamorg  (23.03.17 14:23:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.