[]

İstanbul'da en güzel hamburgeri nerde yeriz?

nusret ve virginia angus'a gitmedim baştan söyleyeyim. Bunun haricinde bir sürü burger'ci denedim hala favorim shake shack çünkü ben 120-150 gr etin sıkıştırılıp kapkalın et haline gelmiş köftenin içini pembe göre göre yemeyi sevmiyorum. Bu şekilde eti çok kalın olmayan ama lezzetli de olan başka hamburgerci var mı? Teşekkürler.




 
virginia'ya gitmemek hata. en iyisi o bence.


  • gebere jackson  (22.03.17 18:41:15) 
Orda da ama fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla aşırı kalın etle lezzet yakalamaya çalışıyorlar, biraz da o yüzden gitmedim :(


  • beni taniyan yok bu sehirde  (22.03.17 18:46:06) 
Abi afedersin de shakeshack yediğim en kötü burgerlerden biriydi. Hamburger köftesi dediğinin eti kalın ve sulu olur. Yani iyi hamburger sorup da iyi olmasın diyorsun bi yandan.


  • Haldamir  (22.03.17 18:48:19) 
kalın et >.< bence öyle değil olamaz mı napayım :( nasıl en kötü hamburger dersin ya inanamadım cidden. sence neresi güzel peki?


  • beni taniyan yok bu sehirde  (22.03.17 18:49:50) 
Ya İstanbulda yaşamıyorum o yüzde pek bilmiyorum, baltazar diye bi yerde yemiştim orası epey güzeldi. Tabi eti kalın ama istersen iyi pişirirler hiç olmazsa pembelik görmezsin.

Ha yani yanlış anlama, sen öyle seviyorsundur tamamen normal ama işte hamburgeri bilip, hakkını vererek yapan her yer de diğer türlü yapıyor.
  • Haldamir  (22.03.17 18:53:57) 
en beğendiğim benim
MANO BURGER caddebostan barlar sokağı

  • jamswety  (22.03.17 18:57:10) 
virginia angus sirkeci. şeyk şek'i ve mano gibi bilumum burgerciyi denemiş biri olarak söylüyorum. nusr-et'i denemedim sadece.


  • zgrydn  (22.03.17 19:00:44) 
Virginia' da et gram seçenekleri var, yani kalın almak zorunda değilsin köftesini. Pişme şeklini de seçebiliyorsun. İyi pişmiş istiyorum dersen pembe olmaz içi. Denemeni öneririm.

Onun dışında köftesi ince mano vardı, fena değil. 1 senedir yokum Eminim başka iyi yerler de açılmıştır. Akali diye bi yer var, instagramda ne zaman görsem kendimden geçiyorum ama inçe köfteleri var mı bilmiyorum.

Moda'da bi yer vardı adını tam hatırlamıyorum ama mini eatry olabilir. böyle mini mini burgerleri vardı, belki onu sevebirsin.
  • april12th  (22.03.17 19:53:37) 
  • Bowie  (22.03.17 21:28:09) 
shake shack yedim, o biraz şov burgeri kötü değil ama iyi de değil bence. daily dana'nın köftesi tam sana göre onu bi dene, en basic burger 25 tl olması lazım zaten amacın köfteyse seni tatmin eder ve beğenmezsen de en azından uygun fiyata karnın doymuş olur. yanında gelen patatesleri tırt yalnız.


  • zebragibi  (22.03.17 21:46:38) 
yeniköy'de hopdaddy'yi tek geçerim.


  • leylaomega  (23.03.17 12:54:15) 
nusret şöyle bişey çekmiş siz sorunca:D

www.instagram.com
  • hononu  (23.03.17 13:01:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.