[]

Tanık olduğunuz garip olaylar

Sabah sabah aklıma takıldı. Birçoğumuz inanmıyor olsak da bazen çok yakınımız veya hatta bizzat kendimizin tanık olduğu bazı olaylar olur. Karabasandır, ruh çağırmadır, faldır falan bahsetmiyorum. Örneğin büyü. Ya da duayla çözülen bir sorun. Var mı sizin birebir tanıklık ettiğiniz durumlar?




 
fala hic inanmam. ama kahve falinda anlatilanlar karsisinda dehsete düsmüslügüm vardir.


  • thewizardofearthsea  (22.03.17 13:11:36) 
Bundan 6 yıl önceydi, sevgilimin arkadaş çevresi bizim ilişkimize imrenip dururken, erkrk olan arkadaşlardan biri "şunlara bak ya, yok böyle güzel bi ilişki ya, ben de bundan istiyorum" dedi, çok içlrndi çok duygulandı falan. Ben dr o anda çok içimden geldi, halbuki içkili ortamdı yani... elimi açtım bütün arkadaşların arasında sesli sesli dua ettim. Allah'ım Murat'a gönlüne göre bir sevgili ve ilişki en kısa zamanda naaip et yarabbim o da çok mutlu olsun dedim. Murat da aaamiiiiinnn dedi.

Bir ay geçmedi. Hayatının aşkı hayatına girdi. Sonraları evlendiler. Çok mutlu oldular. Bizzat yaşadım yani.
  • yaren  (22.03.17 13:18:20) 
Tanık olmadım, çevremde tanık olana da rastlamadım. Tamamı safsata bana göre..


  • peggy  (22.03.17 13:20:32) 
oyle metafizik olaylari cevremde cok duymusumdur. hicbirine de inanmam. kendi sacma hayal dunyalarinin ve inandiklari sacmaliklarin bir disavurumu olarak gorurum.

genelde zaten boyle seyler, is-guc-kariyer sahibi insanlardan duyulmaz. hep varos, dindar, koylu takimindan cikar.
  • mayeskuel  (22.03.17 13:20:40 ~ 13:22:19) 
Basligi gorunce aklima bu geldi ama soruyla zerre alakasi yok yine de yazicam.

Besiktas ta isiklarda arkadasla karsiya gecerken onumuzde bi kadin telefonla konusuyordu. "Ay cok sevindim ayrildigina, hic orgazm olamiyordun. O neydi ya oyle" demisti. Hic unutmuyorum. Kalakalmistim.

:)
  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin_yine  (22.03.17 13:22:30) 
insanların başlarına gelen ''garip'' olaylarla ilgili bütün metafizik ihtimalleri heyecan (ve daha bir sürü duygu) içinde değerlendirmesine karşın, sonunda karşılarına çıkan rasyonel açıklamaya karşı tavırlarının ya şiddetle inkar etmek, ya da gerçek bir buruklukla kabul etmek olması.

''Tarihin en acı derslerinden biri şudur: Yeterince uzun zamandır aldatılmışsak, aldatmacayı ortaya koyan her türlü kanıtı reddederiz. Gerçeği bulmakla ilgilenmeyiz artık. Aldatmaca bizi kafeslemiştir. Çünkü tuzağa düştüğümüzü kendimize bile itiraf etmek, son derece acı vericidir.'' Carl Sagan

''Kandırılmış bir insanı kandırıldığına ikna etmek, onu tekrar kandırmaktan çok daha zordur'' Mark Twain

not: bu cevabın tik'lenmemesinden sürekli karşılaştığım bu garipliğin (niyeyse) yeterince ''garip'' bulunmadığını anlıyorum :) insanlar o kadar garipler ki, kendi garipliklerini bile gayet sıradan buluyorlar. gerçekten çok garip :)
  • otonomo  (22.03.17 13:31:52 ~ 17:58:22) 
yok.

bizzat ailecek türkiyedeki çok ünlü bir falcıyı tanıyoruz. yok öyle şeyler.
  • kurnaz  (22.03.17 13:31:53) 
Ailecek inançlı değiliz ama annemle benim başıma çok geldi. Sevgilimin de aynı şekilde ama böyle yaşayanlar pek anlatmaz.


  • jazzabel  (22.03.17 13:31:55) 
küçükken bir şeyler görüyordum ama hayal meyal hatırlıyorum, anneme ya da abime sorduğumda anlatmıyorlar, geçiştiriyorlar. abimin ağzından biraz laf alabilmiştim, şöyle olduğunu söyledi: uyurken birden uyanıp, gözümü bir yere dikiyormuşum, sert sert bakıyormuşum, ardıdan annemler sorunca da, o burdan gitsin, onu istemiyorum burada vb. diyormuşum. tabi ortada kimse yok, gitmezse bağırıp, çağırıp ağlıyormuşum falan, uzun süre devam etmiş bu, sonra hocaya gittiğimizi falan hatırlıyorum ama hayal meyal, geçti gitti ama nasıl hiçbir fikrim yok. arada gördüğüm şey aklıma geliyor ama tam anımsayamıyorum çünkü bu olaylar 5-6 yaşındayken başıma geldi, hatırladığım kadarıyla simsiyah bir vücudu vardı, çok zayıftı ve sert şekilde bana bakıyordu, ben de ona kaşlarımı çatıp bakıyordum inatlaşıp işte.


  • Apocalypse  (22.03.17 13:38:19 ~ 13:48:53) 
Arkadaşımın reiki merkezi var.
Bir gün müşterilerinden biri aradı, ağrıyan bir yeri için enerji yollamasını rica etti.
O da yollayacağını söyleyerek telefonu kapattı. adsfasfdsaf bu ne lan?

Benim tanık olduğum bir kaç olay var. Burada anlatamam ama, tılsım denilen şey ile ilgili.
Ailemde yaşanan bir olay var, anlatmak istemiyorum ama tıbbın çare bulamadığı bir konuydu, benim inanmadığım bir hoca çözdü. Mesaj atmayın olayı anmak bile istemiyorum bir daha.
Ama duyduğunuz hikayelerin %1'i doğrudur.
  • Playground Love  (22.03.17 13:45:43) 
Eskiden babamın işi dolasıyla tanıdığımız bir kadın vardı, sohbet esnasında oturup kahve falı bakmıştı bizimkilere ve kazanacağım okula, başımızdan geçecek uçak düşme tehlikesine kadar bir dolu şeyi farklı zamanlarda bildi. Hayret etmiştim.

Annemin rüyaları da çıkar, benimkiler de çıkmaya başladı bir süre önce.
  • kaymaktutmayansicaksut  (22.03.17 13:45:58) 
bizim dükkanın kapısı kendi, kendine açılıp, kapanır ara ara.
ne gelen olur, ne de giden ama.
hayır, öyle rüzgar felan da yok.
garip diyebileceğim bir bu var.
  • pangea  (22.03.17 14:10:22) 
Ben hiç yasamadim. Geleceği Allahtan baska kimsenin bilemeyeceği soylenir her zaman.


  • for day to break  (22.03.17 14:19:55) 
köyde komşunun küçük kızına cin musallat olmuş dediler. 15-16 yaşındaydım. şimdi de 19 yaşındayım gerçi çok bi bok değilim yani... neyse. o zaman inançsızdım ben. gittik bunların evine. köyde oluyor bunlar bu arada. gittik işte kızı göstermiyorlar. niye göstermiyorsunuz bebeyi cüzzamlı gibi yav dedim daldım kızın odasına. kız da işte 8-9 yaşında falan. kapıyı açıp girdim, sindi yatağın dibine doğru. sonra üstelemedim belki ters bir reaksiyon olur diye. yavaşça çekip kapıyı çıktım. kız kendine kendine bağıra bağıra ''gidin'' diye bağırıyor odanın içinde ama bi tek kendisi var. boş duvarlarla diyaloğa giriyor, tartışıyor falan. anası dedi ki sabahtan beri bir şey yemedi bir bardak süt ısıttıydım vereyim içsin dedi. ben vereyim dedim atıldım. anam kaş göz yaptı ama dinlemiyorum tabi merak ettim. götürdüm kıza sütü. aldı bardağı eline kendinden uzak tutup uzaktan süzdü bardağı böyle yaklaştırdı kokladı falan. sonra diğer elinin parmaklarını böyle hani hoca cetvelle vururken kubbe yaptırır ya parmakları öyle birleştirip sütün içine batırdı. sonra çıkarıp parmak ucundaki damlaları atarak ''kıl var bunun içinde baksana kıl var'' diye söylenmeye başladı ama tertemiz süt. orada ben de fıttırdım aldım bardağı çıktım. böyle böyle diye anlattım. kadın dedi ki yarın bir hoca varmış ona götüreceğiz dedi. götürmüşler. kızı okumuş hoca 2 saat falan. eve gelmişler. kız kusmuş kusmuş ateşi falan çıkmış bitap düşüp yatmış. yarım gün falan uyumuş. kalktığında hem normal, hem de yaptığı hiçbir şeyi hatırlamıyor. şu an da normal yani.


  • fyodor fyodorovic  (22.03.17 14:25:20) 
kocaeli civarındaki bir benzinlikte, daha önce hiç görmediğim pompacı arkadaş doğum günümü kutlamıştı. hakikaten de o gün doğum günümdü. acelem olduğundan arabaya hemen binip hareket ettikten sonra farkına vardım mevzunun. nasıl oldu bir fikrim yok. hani bir yerden gördü desek araç da kullandığım kredi kartı da babama aitti o an. anlamlandıramadım.


  • zgrydn  (22.03.17 14:29:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.