[]

sarhoşken kimseye yazmayalım mı?

twitterdan tanışıp iyi anlaştığımızı düşündüğüm bir kıza dün şarkı attım vatsaptan. (telefonlarımız da var evet) lakin o esnada 5. biramı içiyordum. şarkı da ince bir mesaj verilecek türden değil yani, pink floyd'dan mother attım. (annesiyle olan ilişkisini ve annesinin bunu ne kadar çok sevdiğini bildiğimden, şarkı anlamlı gelir belki dedim)

neyse bu sonra şarkı hakkında yorum yapmadı, pink floyd'u çok sevdiğini söyledi, grup hakkında konuştuk biraz o arada biram bitti. "ben yemek yiycem 20 dk'ya gelirim ama uykun varsa uyu" dedim, "uyusam iyi olur yarın dersim erken" dedi. ben de şakayla karışık 6da kalkacağın zaman bile daha geç vakitlere kadar konuşuyoduk aybediyon dedim. (genel olarak böyle sıkıştırmayı seviyorum bu kızı. tepkileri komiğime geliyor. bir hesap sorma/trip filan yok yani)

sonra bu civciv emojisi attı bikaç tane, bişey yazmadı. ve ben şunu yazdım: "neyse kafam biraz güzel zaten başka zaman konuşalım eheh"

tatlı bi şekilde sohbeti bitirdik. az önce twitter'a girdim taymraynı okuyom, sohbeti bitirdikten 4 dk sonra tivit atmış bu dün. işte "kim olursanız olun haddinizi aşmayın, beni darlamayın, umarım bu tivitim gerekli kişilere ulaşır" gibisinden. konuşmayı tekrar açtım yanlış bişey dedim de hatırlamıyo muyum diye ama yok, anlattığım kadarı sadece. araşma filan zaten olmadı.

ben yine emin olmak için sordum bana mı dedin diye üstü kapalı şekilde evet dedi. sarhoş sarhoş yazıyosun filan dedi. iyi de ben zaten içmiyo olsam da o şarkıyı gördüğümde atacaktım kıza. ama polemiğe girmeyip bir daha konuşmak istemediğimi belirttim (tivit baya rahatsız etti, neyse) bu sohbette haddimi aşacak ya da öyle anlaşılacak ne demiş olabilirim? yoksa sırf içtiğim için yazmamam mı gerekirdi? öyleyse neden? potansiyel ahlaksız mı olunuyor içince? veya yine rahatsız birine mi çattım..

 
sadece anlattığın kadarsa saçmalamış. en sevmediğim şey bir de laf sokmaya çalışılması oradan buradan. bir şey varsa döner söylersin. sırf bu yüzden bile tavrımı koyardım ben.


  • veritaslibertas  (21.03.17 18:14:39) 
Yani rahatsız olup da doğrudan kişiye söylemek yerine iğneli bir tweet atıyorsa, bence o hatunda bi sorun var. Açıkçası böyle bir durumda bana doğrudan "bak alkollüsün şimdi, 'why would you call me when you're high'" demesini tercih ederdim.
Diğer yandan anlattığın gibiyse bence had aşan bir nokta yok. Belki "ben de şakayla karışık 6da kalkacağın zaman bile daha geç vakitlere kadar konuşuyoduk aybediyon dedim." kısmı biraz fazla olmuş. Yatmam lazım dediğinde "ha det bra!" deyip geçseydin.
Bir de böyle yazışırken kadınlara alkollü olduğunu belirtince/çaktırınca antipati oluşturuyor. Tavsiyem belirtmemek, sarhoşluk emareleri gözüktüğü anda da hemen sosyal ağlardan/telefondan uzaklaşmak :)

@isimsiz uye; anlıyorum, hep yapıyordun da belki artık sıkmaya başlamıştır. Gerçi bence büyük ihtimalle hayatında biri olmak üzere, yani flörtleştiği biri vardır. Belki bu mesajlaşmalardan onun haberi olmuştur da o demiş olabilir "Twitter'dan yaz" falan diye. Bilemiyorum. Çok geniş ihtimaller var. Alkollüyken yazma boşver kimseye. Dediğin gibi yaptığı anlamsız ve ergence olmuş. Ben olsam kendisini her platformdan engellerdim (böyle ergenliklere asla tahammülüm olmuyor) ancak YTD tabii ki :)
  • zwiegesprach  (21.03.17 18:16:57 ~ 18:25:22) 
yazma.


  • paudi  (21.03.17 18:20:05) 
@zwiegesprach, hocam ben de acaba ondan mı diye düşündüm de kıza bu tarz sıkıştırmalar hep yapıyodum zaten, şimdi mi rahatsız oldu. ama dediğin antipatidendir belki bilemedim. yine de yaptığının manası yok.

bu arada sıkıştırma dediğim onu kasıtlı olarak "error" moduna düşürme. uğraşmayı seviyodum kısacası o kadar
  • isimsiz uye  (21.03.17 18:21:30) 
Anlattığın gibiyse ucuz atlatmışsın.
Hadi fazla alıngan, bir şeye bozuldu diyelim gel söyle arkadaş imalı imalı paylaşım yapmak nedir ya.

Yaptığında sıkıntı yok hatun sıkıntılı.
  • mutekebbir  (21.03.17 18:22:54) 
aansjdhsjkf nerden buluyosunuz ya bu kadar rahatsız, böyle insanlığı defolu kişileri ben hiç anlamıyorum. sen canının istediği gibi davranırsın güzel kardeşim, olay anlattığın gibiyse haddini aşacak can sıkacak hiçbir şey dememişsin için rahat olsun. yalnız şu kadar içtim, bu kadar kafam güzel temalı mesajlar genel olarak e iyi de bana ne gibi bi tepki doğurabildiğinden sarhoşken yazmamanı, yazarsan da sarhoşluğundan bahsetmemeni tavsiye ederim. naçizane.


  • evde liyakat kalmamis  (21.03.17 18:23:36) 
sarhoş mesaj atılması hoşuna gitmemiş. sarhoş sarhoş yazıyorsun derken, ciddiye alınmadığını düşünmüş ki haklı.

Twitter a bir şey diyemeyeceğim. Sosyal medyadan anlamıyorum çünkü.
  • market_arabasıyla_terör_estiren_trafik_canava  (21.03.17 18:31:28) 
Çoğu kızda isim vermeden üstü kapalı mesaj verme hastalığı var, bu kızda da öyle. Muhtemel rahatsız falan da olmadı. Ben olsam koşarak uzaklaşırım.


  • doxanikee  (21.03.17 18:36:40) 
Kaç oradan kaç. Bildiğin "liseli" şeklinde tabir edilen cinsten.


  • infernalcadre  (21.03.17 18:43:00) 
Manidar kezbanlığın standart mesajları. Takılmamak lazım, sohbet iyiyse devam et.


  • hasmetizm 2046  (21.03.17 19:53:01) 
sen sıkıştırmayı, uğraşmayı ve tepkilerini görmeyi seviyorsun diye kızın da bundan hoşlanmak gibi bir zorunlulugu yok. uyusam iyi olur dersim erken demiş belki hemen uyuyacak ya da uyumayacak ama seninle o gunluk o kadar sohbet etmek istedi. 6da kalkacagı zaman geç saate kadar konuşmuşmuş ee hep mi konussun. kızın lafının üstüne laf söylüyorsun, talepkarsın rahatsız olması normal bence.


  • river song  (21.03.17 20:22:05) 
Kadınlar içkili erkek sevmez. Kafası güzel sevmez. Aşık ve birlikte olsanız, birlikte içseniz arada sırada tamam keyifli. Ama bana internetten yazıştığım adam "kafam güzel" derse siktir git derim. Kız haklı ama tweetle yazmak yerine yüzüne söylemelydi. Eh o kafadayken de senle konuşmak istemedi gece gece. İçindeki sana karşı o an oluşan negatifi duyguları sonradan okuyacağın şekilde kustu, rahatladı.


  • medre  (21.03.17 23:02:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.