[]

Tik atmak

Tik atmak önemsiz bir şey tamam ama 30 sn. de olsa zaman ayırıp cevap yazıyorum, mantıklı bi cevap veriyorum çoğu zaman ve bence atılması lazım. Özellikle yorumlanması gereken bir soru sorulduğu zaman, soruyu soran kişinin sadece beğendiği cevaba tik atması sizce normal mi, madem sadece beğendiği cevapları duymak istiyor o zaman sormamalıydı öyle değil mi? Aşağıda bi duyuru var aynen böyle yapan birisini görüp yazdım diye tik verilen kişiyi kıskandığım söylenip çeşitli hakaretler edildi de lol.

leading man hakaret etme lütfen mesajla. Etme diyorum anlamıyor musun :D


 
aşağıdaki duyuruyu okumadım ama ben de senin gibi düşünüyorum. itin götüne soksalar da soruma cevap veriliyosa onu tiklerim genelde.


  • klar  (20.03.17 15:30:16) 
Bundan sonra sadece beğendiğim cevaplara ve kullanıcılara tik atacağım. Çünkü herkese tik atınca saçma sapan insanlar yüz buluyorlar ve her duyuruna salça olmaya başlıyorlar. Ben senin düzgün cevap verdiğini düşünmüyorum. Her duyurunda "ahahaha" diye bir kalıp kullanıyorsun. Bu inanılmaz itici bir tavır benim gözümde. Hatta geçenlerde bir tartışmaya bodoslama dalıp beni kafana göre yargılamışlığın var. Böyle cevaplara ancak kaostan beslenen insanlar tik atar. Senin gibi birkaç kişi daha var. Buna sen de tik atmayacaksın mesela. Zaten tik at diye yazmadım. Dışarıdan ne kadar saçma göründüğünü fark et diye yazdım. Yoksa bilendiğim falan yok.


  • dissendium  (20.03.17 15:36:12) 
kişisel fikir soran, soruyu sorarken de belli bir tarafa yönlendirip tüm cevapları tikleyip işine gelmeyenleri boş geçen tipler tam nefretlik. özellikle siyaset-din vb. konularda bunu yapan tipler var. onun dışında teknik bir konuda amatör bir cevap verirsem karşıdaki de yetersiz bulup tiklemezse sorun değil.


  • doxanikee  (20.03.17 15:38:28) 
@dissendium bilenmişsin ki unutmamışsın diyorum ben de. Bi de ciddi bi meseleye geyik bile yapmam yanlış hatırlıyorsun veya belirli şeyleri hatırlıyorsun çünkü bana bilenmişsin. Olabilir. Hatta bak ben sana o dediğin olaydan sonra gayet ciddi bi cevap yazdığımda tik atmamıştın şimdi hatırladım. Ben soran kişiye göre bakmıyorum duyurulara. Herkes böyle değil tabii.


  • ekaterina  (20.03.17 15:43:29 ~ 15:50:22) 
Ben cevap veren herkese tik atmaya çalışırım. Adam zahmet etmiş yazmış. Tik de bir anlamda teşekkür oluyor. Teşekkür ederim diye yazınca siliyor çünkü modlar.


  • patatesli yumurta  (20.03.17 15:44:11) 
Valla ne yalan söyleyeyim biraz bilendiğim doğru. Bunun sebebi de gayet doğru hatırladığım yanıtların ve tavrın. Senden daha çok bilendiğim insanlar da var. Sana özel olarak bilenmedim dedim çünkü her duyurunun altında sana nefret kusacak, seni sürekli rahatsız edecek biri değilim. Benim hafızam iyidir. 10 yıl önce bir konuşmada söylediğim şeyleri bile hatırlarım. Bunun bilenmekle ilgisi yok.


  • dissendium  (20.03.17 15:50:00) 
İşte sen bu kadar garip bir insansın. Başka bir duyuruda benim nick'imi hatırlayıp eleştiri yapıyorsun, ama sonra "ben nick'lere bakmam" deyip soruma yanıt yazıyorsun. Sonra da "ahaha pardon senin sorunmuş" diye yanıt yazıyorsun. Yani bu kadar dengesiz ve histerik bir tavrı ben burada hiç kimsede görmedim. Dediğim gibi bir kez boş bir cevapla bir kullanıcıyı tanımışsam muhatap olmamak için verdiği yanıta tik atmayabilirim. Duyuruda her yanıta tik atılacak diye bir kural da yok.


  • dissendium  (20.03.17 15:55:45) 
gayet tutarlı aslında. Demek istediğim sana gıcık oluyorum diye sorduğun sorunun cevabını bilip de vermemezlik yapmamdı yanlış anlaşılmış, o duyurunu da hatırladım cidden görmemiştim senin olduğunu ve benden sonraki cevaplara bakarken mantıklı cevap vermeme rağmen tik atılmayan sadece ben olunca farkettim ki, kin güdüp atmamışsın, rahatsız oldugunu düşünüp pardon yazmıştım ama bi yandan da komik geldi, hala histeriklik nerde bilmiyorum. Neyse sorun yok.


  • ekaterina  (20.03.17 16:06:28 ~ 16:20:00) 
Bunun bir üst versiyonunu geçen gün soru olarak sormuştum.
Tik atmak duyuruyu açana bırakıldığı için istediğine atabilir. Ben de dissendium gibi yapabilirim belki belli olmaz.
Leading man sana da mı hakaret ediyor mesaj ile? Tam bir fiyasko.
  • Playground Love  (20.03.17 16:20:02 ~ 16:44:48) 
bende bazılarının cevaplarının cogunu sacma sapan buluyorum, bence de cogu insanın tiki hak etmiyor yorumları.


  • hopp  (20.03.17 16:26:49 ~ 16:31:33) 
Yorumlanacak degil genelde bilgi alacak sorular soruyorum. Onlarda yanlis olan, ise yaramayacak cevaplari tiklemiyorum. Bunun sebebi o duyuruya daha sonra ulasacak kisiye yon gostermesi. Yanlis cevaplarin tiklenmesini de bu mantikla sacma buluyorum. Ve genelde bilgim dahilinde sorulara cevap verirrim onlarin da tiklenmemesini biraz sacma buluyorum ama sonradan mobil yuzunden olabildigini fark edip bunu umursamayi biraktim.
Ancak dediginiz gibi yorum ve fikir sorularina verilen yanitlarin bazilarinin tiklenip bazilarinin tiklenmemesi abes. He tabii saygisiz veya konuyla ilgili olmayan ya da gereksiz ogut veren tipte cevaplari tiklememek de herkes sonuna kadar hakli.

  • red g  (20.03.17 19:54:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.