[]

yırtık para

kenarından bir kısmı yırtılmış (kopma veya kaybolma yok) kağıt parayı herhangi bir banka şubesinden değiştirebilir miyim?




 
Ekmek fırınları, bakkallar vs. de alıyor bunun için bankaya gitmene gerek yok ki. Ha gidersen de değiştirirler.


  • primetime  (16.03.17 12:42:43) 
Eksiği yoksa bantla yapıştır herkes alır.


  • isott  (16.03.17 13:22:47) 
bir anımı anlatayım.

bir gün sevgilimle otelde oda ücretini ödüyoruz. ben normalde hiç yırtık para almam. çünkü birine verdiğimde sanki elden çıkarmak istiyormuşum gibi hissediyorum. neyse ben bi kısmını verdim bozuk çıkmadı sevgilim parayı çıkardı falan derken ortalık biraz karıştı. sonra adam bana beş lira para üstü verdi. bantlıydı. değiştirebilir misiniz bunu dedim. sonra o da bunu hanımefendi vermişti zaten ama değiştireyim dedi. sonra utandım. bu da böyle bir anımdır.
  • bohr atom modeli  (16.03.17 13:30:28) 
bantladığım halde hiçbir yer almamıştı sonra daha iyi bantlayıp kabul ettirmiştim bir bakkala :D

Her banka almıyor. Özel bankalara değil kamu bankalarına gitmen lazım ziraat vs. gibi.
  • orta buyuklukte bir ulkenin krali  (16.03.17 13:59:01) 
Geçen gün dedeme 90 lira vermişler para üstü olarak, 1 adet 50 tl, 1 adet 20 tl, 2 de 10 tl. Hepsinin uç kısmında büyük kopuk var ve parçalar eksik, 50 tl yi bankamatiğe yatırdık, kalanla da akbil dolum makinalarından kart doldurduk. Sorun plmadı.


  • june  (16.03.17 14:29:04) 
bankamatiğe yatır geri çek


  • jamswety  (16.03.17 14:52:52) 
ziraat bankası hemen değiştiriyor. girince güvenliğe söyle o yenisini getirir.


  • ada meltemi  (16.03.17 15:35:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.