[]

Selanik Yancıları

Günaydın Marco Pololar,

Önümüzdeki haftalarda bi haftasonu eşim ve ben bi Selanik yapalım diyoruz. Otobüsler çok pahalı, tur otelleri de çok şehir dışında olduğu için kendi arabamızla gidelim veya giden birilerine yancı olalım diyoruz.

Bize yancı olmak isteyen veya kendi aracıyla gidip bizi yanına yancı kabul eden var mıdır?

 
ben yancı olurum arabaya uluslararası ruhsat almanız gerek bu arada.


  • cekilmis gayfe  (16.03.17 10:03:50) 
Otobus 75 lira degil mi Metro ile? Ben Sofya'ya oyle bir paraya gitmistim. Selanik de ayni para diye hatirliyorum.


  • Traveller  (16.03.17 10:05:32) 
@cekilmis gayfe yanına 1 kişi daha al yarı yarıya bölüşelim. ehliyet sorun değil.

@Traveller şimdi metronun sitesinden baktım 124 € diyor. pardon 124 TL'miş, kafa gitti. bence yine pahalı.
  • ruhu sarisin  (16.03.17 10:24:33 ~ 10:43:25) 
124 euro değil 124 tl.


  • Playground Love  (16.03.17 10:37:52) 
www.eksiduyuru.com

irtibatı koparmayalım, gezi sonrası bilgi verirsen çok sevinirim.
  • prompter  (16.03.17 10:42:44) 
@prompter sorularına cevaplar;

1. kesinlikle otel rezervasyonu şart.
2. hangi araçla gideceksen onun evraklarını beyan etmen gerektiğinden arabanın ruhsatı ve yeşil sigortayı gösteriyorsun vize başvurusunda.
3. çocuk için evrakların birer kopyasına ek olarak masrafları senin karşılayacağına dair dilekçe, vukuatlı nüfus kayıt örneği ve muvafakatname (anne baba ile seyahat etse bile) gerekiyor.
  • ruhu sarisin  (16.03.17 10:46:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.