[]

arabayla yunanistan - evrak sorusu

selam gençler, 5 sene önce arabamla viyana'ya gitmiştim ama şu an o zamanlardaki bütün prosedürleri unuttum. zaten benim gibi tembel adam nasıl oldu da gaza gelip bir sürü evrak toplayıp yola çıktı hala kendime inanamıyorum. neyse, bu yaz için arabayla yunan turu planlıyorum. bikaç sorum var:

1- vize başvurusunda otel rezervasyonu soracaklar mı? tamamen anlık konaklama kararları vereceğim içim böyle bir lüksüm yok.

2- araba için alınan yeşil sigorta belgesini vize başvurusunda soruyorlar mı?

3- 18 aylık çocuğum için vize olayını nasıl çözerim?

 
Otel rezervasyonunu gostermeniz yarariniza olacaktir.istenen evraklar arasinda gecerli bir rezervasyon var.bu yuzden bookingten gecici bir rezervasyon yaptirabilirsiniz.rezervasyon iptal seceneklerine yaptirmadan evvel dikkat edin .

Hayir sorulmaz.sadece ulkeye giriste ve trafik kontrollerinde sorulur.

Sizinle beraber vizeye basvuracak.vize ucreti odemeyecek.
  • duptıs  (28.02.17 12:52:08) 
bu yaz arabayla gittim yunanistana.

1-otel rezervasyonu kesinlikle gerekiyor.

2-eğer arabayla gideceğini belirteceksen vize başvurusunda yeşil sigortanı göstermek zorundasın.

3-bilmiyorum.
  • t joe  (28.02.17 14:03:03) 
son 3 yazdır yunandayım arabamla.
1-bokingden iptal iadeli rez.yaptır çıktısını vizeye ver.(oteli arayıp soruyor yunan).vize aldıktan sonra iptal edersin.
2-bana sormadılar ama ipsala çıkışda bakıyorlar+uluslararası ehliyet şart.
3-pasaport şart tek dosya da tüm aileye çıkıyor.
  • jamswety  (28.02.17 15:31:45) 
bence başvurunuzda, draft halinde uçak bileti ve otel rezervasyonu gösterin (ikisini de satın almayın) . böylelikle green card'ı boş yere uzun süre ödemiş olmaz, gitmeden bir gün önce yaptırırsınız.


  • tavukbanalop  (28.02.17 15:32:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.