[]

Kaç seven sevmeyeniniz var (Tahmin Yarışması)

Çok uzak geçmişte kalan çevrenizi kastetmiyorum görüştüğünüz veya gördüğünüz diyelim...




 
çevremde beni sevmeyenlerin saysı sevenlerimin sayısından azdır.
rakam veremiyorum ama.

  • basond  (15.03.17 13:21:56) 
Lisede aşık olduğum bir sınıf arkadaşım vardı. Açılınca reddetmişti. Tartışmayla bitmişti arkadaşlığımız. Birkaç kez barışmak için Facebook'tan ekledi. Bir iki kez mesaj attı. Hepsinde olmaz dedim. Şu an beni sevmediğini düşünüyorum. Bir kere karşılaşınca ablasıyla tanıştırmıştı. Kibar biri ama aşk anlamındaki sevgi farklı işte. Zaten geçenlerde nişanlanmış. Bir tek o geldi aklıma.


  • dissendium  (15.03.17 13:25:54) 
Arkadaşlık ettiğim insanlar beni seviyordur, sevmeseler çekilecek insan değilim.
Ama muhabbetimin az olduğu insanlar ya da uzak akrabalar arasında sevmeyenim çoktur, soğuk bir yapım var normal karşılıyorum, zaten benim de sevmediğim insanlar oldukları için umursamıyorum.

Çevremde sınırlı sayıda insan tutan biri olduğum için sevmeyenim sevenimden fazla olabilir.
  • mutekebbir  (15.03.17 13:31:35) 
çevresine ne faydası ne zararı olan biriyim. zaten soğuk nevalenin tekiyimdir. kan bağım olanları ve iki tane çocukluk arkadaşını saymazsak pek sevenim olduğunu sanmıyorum.


  • lazpalle  (15.03.17 13:44:41) 
sevenim yok, sevmeyenim çok.

bkz: duyuru
  • elorelia  (15.03.17 13:44:52) 
samimi olmadığım kişiler beni hiç sevmiyor......

ama arkadaşlarım baya sever, yani vakit geçirilmek istenen keyifli biri olduğumu söyleyebilirim. böyle de biraz şey oldufkhfjk.
  • yuvarlanantencereninkapagi  (15.03.17 13:45:47) 
%5 seven %35 nötr %60 sevenim vardır. sevmeyen az çok belli eder zaten uzaklaşırız. bahsettiğim %5'te belli etmeyenler ve zorunlu görüştüğüm kişilerdir.


  • burty  (15.03.17 14:38:07) 
hayatim boyunca kimseden nefret etmemeye calistim. cunku kafama takarim. kisa vaded cok kinci olmama ragmen uzun vadede ne yasnamis olursa olsun silebiliyorum. insani da yasananlari da. ama benden nefret eden net iki uc kisi vardir. kalbini oldukca kirdigim.


  • sparkle kiddle  (15.03.17 15:11:08) 
hiç sevmeyenim yoktur.
herkes sever beni.

  • pangea  (15.03.17 16:52:59) 
Küçük bir oranlama yaparsak sevenler çokmuş baya :) sevindirici


  • smokee  (15.03.17 17:42:12) 
bazen patavatsız ve kırıcı olabiliyorum ama sevmeyenim yoktur sanırım. kimsenin malına, namusuna, emanetine yan gözle bakmam. böyle bilinirim. sevmeyen varsa, ya onda bir yamukluk vardır ya da benim bilmediğim/görmediğim bir yamuk tarafım.


  • runfor  (15.03.17 23:24:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.