[]

Oy ve ötesi sandık müşahitliği

Bu seçimde de görev alacaklar mı? Daha önce görev alan varsa özelden yeşillendirsin




 
ben daha önce görev aldım.

oy ve ötesi bu seçimde görev almayacağını açıkladı (dedi bir arkadaşım).
  • dahinnotha  (14.03.17 21:12:38) 
daha önce görev aldım. sandık başkanı ve partili üyelerin pasifliğinden dolayı baya bir zorlandım. gün içinde arkadaşını otogardan almaya giden x parti üyesi, evinden börek getiren y parti üyesi, sigara içmeye çıkıp 1 saat ortalıktan yok olan sandık kurulu memuru... müşahit olmama rağmen aktif bir biçimde rol aldım. gün sonunda sayımı izleyen vatandaşlar zarfları filan açmaya başladı. öyle bir ortamdı yani. hepsini teker teker uyardım.

oy ve ötesine gelirsek bu referandumda aktif olarak görev almayacaklar. gönül verdiğiniz partinin müşahiti olun dediler hatta. parti üyesinin olduğu yerde müşahite gerek yok bence. hayır ve ötesi diye bir oluşum gördüm. haziran hareketi ile bağlantıları var sanırım. yani tam bağımsız değil. onun dışında daha aktif görev almak için sandık kurulu üyeliğine başvurmanızı öneririm.
  • mind mischief  (14.03.17 21:18:38) 
  • shubulubapshubaptishaluva  (14.03.17 21:22:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.