[]

Eski sevgiliden kalan malum video ve resimleri ne yapmam lazım?

Eski sevgiliden beraber çektiğimiz 60-70 GB'lik malum içerikli resim ve videolar kaldı geriye. Bunları USB'de tutuyorum ama kaybolması, başkasının eline geçmesi ihtimaline karşı bir çözüm arıyorum.

Silmem gerektiğinin de farkındayım ama silemiyorum işte. Ne şekilde, nasıl muhafaza edebilirim bir yolunu arıyorum. İnternette güvenilir bir yer var mıdır, rar'layıp atabileceğim?

Nedir öneriniz?

 
Çok fazla değil mi 60gb nedir gta 5 59gb abi naptınız :D ben olsam azaltıp karmakarışık bi yere atardım. Google drive olabilir. Anılar çöpe atılmaz ama 60gb'da saklanmaz yani.


  • freetakilir  (14.03.17 19:56:42) 
@freetakilir,

7 senelik ilişki olunca tabi :)

google drive güvenilir midir?
  • hayaatt  (14.03.17 19:58:34) 
Al bir harici disk, dosyaları şifrele ve koy. En guveniliri ve en kolayı bu. Gizli olmasını istediğiniz dosyaları internete, hele hele bedava hizmetlere yüklemek akıl kârı değildir.


  • dunal  (14.03.17 20:09:33) 
Malum derken? Anladığımız malum şeyler mi? Ya salak mısınız eğer öyle ise silip geçin yahu!


  • benaslindayohum  (14.03.17 20:13:03) 
sanal hiçbir yer güvenli değil. sakın buluta atma. senin hesabını patlatacaklarından değil. toplu bir saldırıda seninkiler de çıkar. ayrıca sen o buluta atana kadar nelerde dolaşacak o bilgiler kim bilir. nete bu kadar güvenmeyiniz efenim.

en güveniliri eski usul. dosyaları şifrele. özel şifreleme için şeyler var. ha ben olsam çok büyük kısmını silerdim. kalan az olanı usb ye atardım şifreli bir şekilde.

kimse senin şifreli usb ni boşaltmaya çalışmaz. sadece okunabilir olarak formatlarsın.
  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin_yine  (14.03.17 20:13:55 ~ 20:14:49) 
@benaslindayohum,

evet, anladığın malum.

silmem gerektiğinin farkındayım ama yapamıyorum.
  • hayaatt  (14.03.17 20:14:16) 
@senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin_yine

hocam usb'ye şifre koyamıyorum yalnız, nasıl yapılır bu?
  • hayaatt  (14.03.17 20:16:22) 
Normal fotograf olsa yirmi sene sakla kim karışır da çektiğiniz pornoları da bu zahmet silin. Hem tehlikeli hem rahatsız edici.

Yapamıyorum ne yani kendi elin üzerinde kontrolün yok mu?
Şu yaptığın büyük salaklık.
  • elorelia  (14.03.17 20:17:33) 
100 GB'lik usb bellek alın onu bitlocker ile şifreli usb'ye çevirin. tüm resimleri içine atın. aliexpress'te baya uygun fiyata bulabilirsiniz. Ama unutmayın önce tüm usd diski bitlocker'da şifreli formata getirin. Win7 kullanıyorsanız flash belleğe sağ tuş yaptığınızda o seçeneği görürsünüz.


  • AdamFawer  (14.03.17 20:33:03) 
Silemiyorum ne hakkaten, bunlardan kimseye fayda gelmez, ilerde başka bir ilişkin olsa bulsa başın ağrır bir şekilde internete düşse ikinizin de başı ağrır. Millet çekmeye korkar senin yaptığına bak, 3-5 sene saklamışsın daha saklama.


  • ekaterina  (14.03.17 20:55:04) 
7 yıl boyunca sevdiğin kadına saygından sil onları. Bir şekilde hırsız ya da hacker vs. o görüntüler internete düşerse o kadının hayatını bitirirsin. Erdemli olmak için bazen zorlamamız gerek kendimizi ama bu size de iyi gelecektir.


  • medre  (14.03.17 21:44:22) 
bana yolla kanka ben saklarım. asduasudh şaka maka saklamaya kalkarsan bir gün nete düşme ihtimali var. haklısın anlıyorum seni ben de silemiyorum o tip videoları hala durur. eğer bilgisayarına güvenmiyorsan "Mega" kullan en güvenli cloud'dur kendisi.


  • tughan  (14.03.17 23:14:39) 
silsene kardeş, daha ne bekliyorsun?Bitmiş,gitmiş ilişki.Hiç bir saklama yöntemi yüzde yüz değildir. Bu kadar arşiv yapmana izin veren hatuna da biraz şaşırdım doğrusu.


  • basubadelmevt  (14.03.17 23:15:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.