[]

Göğüs bandı vs akıllı bileklik

Nabız ölçmeyen bir akıllı bilekliğim var, basit bir şey ama sporda işimi görüyor o anlamda memnunum. Yanına bi nabız ölçen göğüs bandı alacaktım, 100-150'den başlıyor, üst sınır yok zaten :)

Şimdi baktım, Xiaomi Miband 2'yi 23$'dan satıyorlar. Gögüs bandıyla uğraşacağıma komple nabız ölçerli akıllı bileklik almak daha mı mantıklı sizce?


 
xiaomi miband kullanıyorum ve çok memnunum, kullanışlı bir alet. Bence de göğüs bandına gerek yok fiyatlar boyleyse.


  • sefil  (14.03.17 16:41:19) 
mi band 1s var bende de. çok memnunum. fiyatı da daha uygun 60 tlye aldım hepsiburada'dan. saat de ekran da olsun istiyorsanız 2 alın tabi. ben analog saat de kullandığımdan onu almadım.


  • veritaslibertas  (14.03.17 16:45:54) 
Koşuda falan kullanacaksan bilekten ölçüm genelde pek sağlıklı olmuyor yalnız.


  • arnold schwarzeneger  (14.03.17 16:57:08) 
Göğse takılan nabız bantları anlık nabzını ölçtüğü için daha performanslı. Miband öyle değil. Düğmeye basıcan da ölçecekte falan da filan da.. Tabi birde efor esnasında bileğinde hareket edecek. Yani bende çin malı bişey var miband ayarında, tüm gün ölç desem bile 10 dk da bir ölçüyor, strava runtastic vb programlarla senkronize olamıyor... Yani uğraştığına değmez. Git göğüs bandı al yapıştır.


  • Bowie  (14.03.17 16:58:51) 
misfit bileklik 2

kesinlikle bunu araştır. her şeyi halledersin akıllı telefonun da varsa eğer.
  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin_yine  (14.03.17 17:18:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.