[]

sitenin önünden bisikleti çalmışlar

sitenin önünden bisikletimi çalmışlar. akşamları güvenlik oluyor. onun haricinde görevli de var. o da pazar günü izinli. cumartesi veya çalınmış bisiklet.

yani sormak istediğim şey şu an ne olacak? mesela yeni bi bisiklet alıp sitenin önüne koymaya çekinirim. bu gibi durumlarda sorumluluk kimde?

kameradan bakalım dedik ama yönetici harddiske kayıt yapılmamış dedi. diğer blok kamerasından bakmaya çalışıyorlar. saçmalık üstüne saçmalık yani. ne önerirsiniz bu durumda?

 
ben alışveriş merkezinin önünde 10 dk da çaldırdım. polise gittim sonuç 0.


  • nedendir bilinmez  (13.03.17 15:53:18) 
sitenin icinde miydi bisiklet? guvenlige aidat odeniyor sonucta. guvenligin gorev alanindaysa bisikletin parasini odemeleri gerekir guvenlik sirketinin.


  • jimicik  (13.03.17 15:55:24) 
kusura bakma ama üzerine su iç.

sorumluluk sitede de bir yaptırımı olacağını zannetmiyorum. üzerlerine gidersen kamerayı ve kayıt sistemini belki yenilerler ama hırsızı kamera farketse bile kanunların hırsıza sağlam bir yaptırımı yok.


bizim apartmanın önünde komşunun arabasından bebek arabasını çaldılar 600 lira değerinde. kameradan tespit edildi. polis ayaküstü komşuya şunları demiş: "biz hırsızı buluruz siz de şikayetçi olursunuz ama uğraştığınızla kalırsınız. hırsız bebek arabasını size vermez, iki gün tutuklu kalır çıkar. hırsızı bulunca da 50 lira versinler arabayı verelim diyorlar. bulursak 50 lira verin arabayı teslim etsinler" demiş. polisle beraber hırsızın evine gitmişler 50 lira vermişler arabayı almışlar :)) zaytung haberi değil.
  • burty  (13.03.17 15:59:45 ~ 16:01:02) 
Site yönetiminden parayı talep et. Ne demek lan kayıt yapmamış denyo ya bak her ay aidat almasını biliyorsun ama.

Olayı çözümleyene kadar aidat verme.
  • gozu acik sevisen yahudi  (13.03.17 16:09:56) 
güvenlik ya da site yönetiminden hak talep edin. bir şey çıkacağını sanmıyorum ama deneyin.

bisikletiniz değerli ve tanınabilir bir şeyse, facebook'ta türkiye 2. el bisiklet pazarı başta olmak üzere bisiklet sayfalarında fotoğrafları ve tanınmasını sağlayacak işaretleriyle birlikte bir ilan paylaşın.

bisikletinizi kısa süreler için mecbur kalmadıkça cumhurbaşkanının içinde olduğu arabaya bile dayayıp gitmeyin. oradan da çalarlar. çare ev.
  • filteria  (13.03.17 17:58:44) 
ben de bir kaynak yapayım istedim yeni başlık açmadan. bisikletim apartman içinde kilitliydi. hatta alt katta bir yer var, orada. apartman içinde de kamera var.
kapıcımız var. 100 tl aidat veriyoruz.
site değil. ismi x sitesi diye geçiyor ama normal apartman.
şimdi site yönetiminden parayı talep et, aidatı verme vs demişsiniz. böyle kanuni bir hak var mı?
  • veritaslibertas  (13.03.17 18:31:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.