[]

Programlama ödevlerini yaptığım bilg. müh. öğrencisi ödemesini yapmıyor

özel bir üniversitede bilgisayar mühendisliği okuyan, okulunu senelerce uzatmış bir sözlük yazarı ( şu an uçmuş) bir arkadaş, geçen dönem bana ödeme yapıyordu. ama geçen dönemden bana 400 tl borç taktı sağolsun. eli sıkışıktır diye geçiştirdim. şimdi bu dönem de yine 2 ödevin ücretini henüz ödemedi ve şu an telefonlarıma da çıkmıyor.

geçen dönem+bu dönem, bir miktar alacağım var. sabahtan beri telefonlarıma çıkmıyor, ki bugün, yaptığım ödevin sunumunu yapacak, yani kazara çıkmaması ya da uyuya kalması filan pek mümkün değil. ben bunu fakülteye mi şikayet edeyim, yoksa bekleyeyim mi, ne yapayım?



teşekkürler

 
Fakülteye şikayet değil de, hocana mail atıcam vs. diye mesaj at. Anında geri döner bence.


  • ekaterina  (13.03.17 12:55:26) 
hocaya söylemekle tehdit et bence de. ne tuhaf insanlar var ya


  • burya  (13.03.17 12:57:13) 
hocalarına durumu anlatacağına dair yaz ama ayrıntı verme.
hocalarına kanıtlarını da gösteren bir mail yaz yolla. Haksız yere mezun olmasın.

  • basond  (13.03.17 12:58:40) 
şikayet edersen sen de zora girebilirsin. bunu göz önüne aldın mı?


  • cedex  (13.03.17 13:07:43) 
basond +1

anonim olarak kanıtlarıyla yolla.
  • Apocalypse  (13.03.17 13:13:35) 
cedex arkadaşın yedek hesabı sanırım karşı tehdit geldi :)
Bence de tehdit et. ödemezse de mail at hocasına. iş senin başına kalmaz bence kalsa da neyle itham edecekler ödevine yardımcı oldun diye mi :)

  • fyodor dostoyevski  (13.03.17 13:14:45) 
@cedex, yasaya gore bunu yapmak suc degil. bunu yaptirmak suc ( disiplin sucu) olabilir ancak.


  • scars dont fade  (13.03.17 13:24:45) 
hocam hemen bu gün
de ki aksama kadar paramı göndermezsen hocaya mail atıyorum de.
sunumu yapsın sikerler notu hemen vermiyorlardır
özel ünide okuyor ödesin pezevenk.
ya da ödevini kendin yap de.
zora mora girmezsin.
gectikten sonra istesen de alamazsin.
  • kingcyrax  (13.03.17 14:07:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.