[]

sakarım

her öğünde muhakkak bişey döküyorum. ya da bulaşık yıkarken muhakkak bir şey kırıyorum. nerdeyse her gün bir ' ev kazası' geçiriyorum.

bu nasıl önlenebilir? utanıyorum artık biraz.


 
biraz gergin olabilirsin... üstünden atman lazım.


  • bigbadabum  (12.03.17 12:38:37) 
üzerine gittikçe şiddetleniyor bence, dikkatli olmak gerekiyor diyor herkes ama zaten sorun da bu, dikkatli olunamadığından böyle şeyler başa geliyor. dikkatli olayım derken evhamlı oluyorsun sonra, her işe kırılacak, dökülecek diye bakıyorsun bence bu daha da kötü etkiliyor.

sakarlık konusunda galiba eşik benim, bir süre sonra kabullendim, sakarlıklarımla başka insanlara zarar vermediğim sürece dert de etmiyorum da artık, yapım böyle. etrafımdaki insanlar da bunu biliyor ve ona göre davranıyor genelde.

geçen yaz dizimi çarparak üzeri cam sehpayı kırdım (o nasıl diz?) tabi cam kırılınca bir ses patladı, annem geldi, bir sehpaya baktı bir bana baktı, gayet sakince "suç bizde bunu düşünmeliydik, temizle bari" deyip, içeri gitti.
  • Apocalypse  (12.03.17 12:51:59) 
özgüven.


  • a man alone  (12.03.17 13:10:09) 
Gözlerini muayene ettirmelisin.Bir yakınımda böyle bir sorun orta çıkmıştı.

Birde dikkat dağınıklığı yaşıyor olabilirsin.
  • foster  (12.03.17 14:42:20) 
beyninle alakalı. odaklanamıyorsun demek ki yaptığın işe. önce beynini boşaltmayı, sakin kalmayı, yaptığın işe odaklanmayı öğrenmeye çalış. ufak ufak başlayabilirsin buna. kendine sınav yap. mesela 1 dakika boyunca kafanda bir şey yaptığını hayal et ve ondan başka bir şey düşünme. 1 dakika boyunca bulutlara bak. fiziksel olarak oluşumunu yoğunlaşmasını soğuk hava dalgasıyla teması halinde yoğunluğunun artarak yağış oluşmasını falan detaylıca kafanda canlandır. saçma örnekler oldu aslında da odaklanma egzersizleri yap yani.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (12.03.17 16:09:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.