[]

Rte nin sözlerinin CNN e manşet olması?

Anasayfasında manşet olarak veriyor CNN; Avrupa il liderler faşist sözünü. Ama harbiden dünya siyasetinde önemli(sevilmese de) konuma gelmiş sanki yıllar boyunca




 
"onemli konum" nedir? cok ses cikaran bir seyin onemi olarak dusunursek evet, bir konumu var. ve elbette bu tur ses cikaran seyler gelip de fasist olmayan milletlere fasist derse manset olur. ozellikle diktatorya kurmaya dayali bir kampanya duzenlemek amaciyla ulke ulke gezip buna karsi cikiliyorsa.


  • hopeless  (12.03.17 03:51:40) 
Bi ülkenin cumhurbaşkanı, başka bir ülke ya da ülkeler için "nazi" diyorsa manşet olur ama bu önemli olduğundan değil...


  • fin  (12.03.17 04:15:46) 
reklamın kötüsü bu yalnız. çıkıp ülkelerin liderlerine nazi faşist diye atar yapıp manşet olmayacak cumhurbaşkanı var mı dünyada?

lihtenştayn bile yapsa olur.
  • bohr atom modeli  (12.03.17 06:27:22 ~ 06:27:31) 
avrupalı liderlere nazi diye hitap etmek nedir ulan? şaka mı bu ya?

avrupalı liderlerin islam ülkeleri liderlerine terörist demesi gibi bir şey. hayatınızda duydunuz mu oğlum böyle bir şey?
yönetilmiyoruz, yalnızca oy derdi olan adamları başımızda tutuyoruz. ortada bir yönetim yok.
  • tchuck  (12.03.17 09:13:57) 
onemli degil ne kadar onemsiz konuma gelsigimizi anlamaniz lazimdi. alt metnini tamamen bos verin hollanda nin uygulamasi kabul edilebilir degil. rezil ettiler bizi. bunu (ki yapmazlar) demokratik kongo'ya yapsalar ve oranin devlet baskani soylese onu da manset yaparlar. anlatabildim umarim.


  • sparkle kiddle  (12.03.17 11:56:40) 
bu tür söylemler Türkiye'yi AB'den iyice uzaklaştıracak. İlişkileri dondururlarsa ne duruma düşeriz hiç düşünebiliyor musunuz?


  • burya  (12.03.17 12:06:29) 
RTE kadar nefret ettiğim biri yoktur. Ama dünya siyasetinde önemli bir yerdedir. 9gagde bile dünyada tanınan 5-10 ülke liderinden biri Ama kötü anlamda


  • unlulerin fotograflarini sizdiran adam  (12.03.17 14:40:31) 
Saddam hüseyin de bir ara çok popülerdi.


  • rhan  (12.03.17 14:59:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.